Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kalina_24

Co to może oznaczac?

Polecane posty

Gość ja preferuje
a w uiatek wieczorem ma wyłączony telefon...wiesz juz wszystko! nie łudź sie

Ale oni tak mają!Nie zastanawiaj sie i spytaj sie wprost!JA naszczęscie zareagowałam w porę i do niczego nie doszło,laska kręciła mi juz faceta...ale znalazłam na nią metodę.

z tego co mi wiadomo to siedzi ze swoimi starymi w domu bo jego rodzice przeprowadzili sie do wawy miesiac temu i on jest dopiero pierwsy raz w domu i nikogo nie zna!

Gość NATASZ1976
Witam i dobry wieczór ;)

Gość mnie tez sie ..
tak - prawie wszystko jasne ...podkreslam slowo "prawie" aaa i nie wierz w bajki ze mu bateria siała albo ze byl z kumplami na piwku .... itp

a nie masz z nim innej mozliwosci sie skontaktowania teraz jak tylko przez kom?

Gość mnie tez sie ..
aaa to zmienia postac rzeczy:)

Gość ja preferuje
w Warszawie? jak sie kogos nie zna , to sie wychodzi do klubu i po chwili znasz tabuny ludzi. wiem , co mówie . Warszawka sie kłania

Wiesz co wyłącz też telefon i nie dzwoń pierwsza.Niech wie jak to jest.

nawet jesli nikogo nie ma to i tak boli jesli druga osoba nawet nie chcac rani mówiąc o rozstaniu chociaz wcale nie musi ono nastapić!my kobiety jestesmy wbrew pozorom bardzo wrażliwe:(

jasne ze jak sie kogos kocha a ta osoba malo sobie z naszych uczuc robi i gada takie rzeczy robi takie manewry jak z tym fonem to krew zalewa ale musisz mu pokazac ze albo jasna relacja miedzy wami bedzie albo... przeciez nie jestes zabawka!!!

Gość NATASZ1976
Jeśli moge cos napisać.....Tak czytam sobie wasze wypowiedzi i postanowiłam opowiedziec swoja historie...Mam faceta 5,5 roku...Kochamy sie i jest wspaniale...Było własciwie...Mam wielkie wątpliwości...Od jakiegos czasu a własciwie od długiego czasu zaczeło mi cos nie pasowac w tym naszym związku...Przeczytałam jego skrzynke mailową i co? Doznałam szoku !!! Pisał z czterema babami ! Zwracał sie do nich Skarbie i Kochanie i wogóle był całym ich życiem a one wszystkie jego życiem.Potrafił nawet poazywac mi zdjecia w telefonie tych bab i mówić ,że to żony kolegów ( który facet ma w tel żony kolegów???hmmmm...) Ja wiedziała swoje a on nadal sie upierał przy swoim i jeszcze mówił,że po co mu inne skoro ma mnie i mnie tylko kocha i niepotrezbne mu kłopoty z innymi babami.....Ta historia jest bardzo zawiła i bardzo długa....Ale ja juz facetom nie ufam...

wiem!tylko wiadomo ze przez tel. to nie załatwie nic i niczego tak naprawde sie nie dowiem!musze poczekac az sie spotkamy moze wtedy jasnie pan mi wyjasny chyba ze juz jutro nie bedzie chiała ze mna gadac!mam takie chwile(np.dzisiaj)ze chciałabym to wszystko zakończyc i zaczac życ znowu sama....

Nie martw sie!.Co ma wisieć nie utonie.A moze on porostu ma problemy z przystosowaniem się do nowej sytyacji.Nowi ludzie, nowe miejsce...DAj sobuie spokój na 2-3 dni,wyłącz telefon i umów się z koleżanka zeby nie mysleć on oszaleje.

Gość mnie tez sie ..
skoro jest mundurowym to pewnie ma duzy stres w pracy , moze to jego sposb odreagowywania. moze wlasnie cos sie wydarzylo w pracy. musisz byc cierpliwa i poczekac na rozmowe a poki co wylaczylabym telefon. niech tez wie ze tobie o cos chodzi i nie zyczysz sobie takiego traktowania

on szaleje jesli ja nie wracam do domu przed 24 potrafił(heheh)nie położyc sie spac az nie usłyszał kiedy przekręcam klucz!potem nie odzywał sie do mnie ale rano zawsze budziłam sie przytulana!był(jest piekielnie zazdrosny chociaz on tłumaczy te to z troski a nie z zazdrości!

peciula moze miec oczywiscie tez racje...faceci sa tak dziwni ze w ich przypadku wszysko jest mozliwe!!!

a slyszalas o tym ze faceci to \"psy ogrodnika\"?sam niie zje drugiemu nie da...

nawet jesli wszystko bedzie ok(A JUTRO O TYM WAM NAPISZE)to i tak dobrze jest z kimś o tym porozmawiac!

Im bardziej bedziesz go naciskać przez telefo i sie z nim kłócić to on będzie szedł w zapartę.Daj sobie na luż,nie stresuj się,najlepiej znajdź sobie praće w domu i nei myśl.Wyłącz telefon,ja bym jeszcze mu napisała ze nie wiem o co mu chodzi,ale niech sie zastanowi czy chce byś jeszcze z Toba.On się przestraszy.Faceci są dziwni,im bardziej ich olewasz tym bardziej kochają!!!!

do nataszy...dziewczyno dziwny przypadek opisalas...az mi sie nieswojo zrobilo jak pomyslalam ze moglabym byc w twojej skorze...

tak szczerze to jeszcze jest jeden powód dla którego on sie nie odzywa!wypomniał mi ze kiedys jakies 3 lata temu to ze dałam swoj nr tel mojemu koledze i on potem do mnie pisał ale tak noramlnie jak do kumpeli no i mój ukochany sie obraził!i mi to dzisiaj wypomniał tylko ze zapomniał to ze na poczatku naszego zwiazku miał 2 dziewczyny mnie i jeszcze inna chociaz 600 km dalej ale jednak przez tydzien ja miał!ja mu wybaczyłam no ale w przypływie goryczy mu dzis wypomniałam i usłyszałam w słuchawcePa!

po takim czasie ci to wypomnial?to absurd jakis ale rozumiem bo mam tez niejedno wypominane nieraz...

tylko dziwne jest to ze on mi wypominac moze a jak ja jemu to juz nie!!!bo obraza majestatu jest wtedy!

JA Ci mówię zrób jak ci napisałam,jak ma Cie zostawic to i tak zostawi,ale jak to tylko chwilowy kryzys to on tym sms\'em się [rzestraszy.Uwierz mi:)

sluchaj musisz twardo zamanifestowac swoje prawa bo masz prawo oczekiwac od niego tego co on od ciebie!!!facet musi to wiedziec!!!

i tak tez zrobie pisze tego smsa niech sie dzieje wola nieba!boje sie ale chyba mnie rozumiecie!jesli to ma byc koniec to i tak bedzie!jeszcze nigdy mu tak nie robiłam ale czas najwyzszy!zobaczymy jutro!napiszę jak sie to potoczyło:)