Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lemon tv

co dziewczyna z tradzikiem ma robic zeby byc jednak ladna?

Polecane posty

Gość lemon tv

Gość mam dobra rade
naprawd dobrą. miałam takie syfy, ze życ sie odechciewało... :( w koncu przypadkiem natrafilam na pomade ojca sroki czyli boniderm. to takie mydlo ziolowe. mylam nim twarz 2-3 razy dziennie. tak masowalam z 5 min tym twarz. zaczelo pomagac po okolo 3 tyg. po okolo 6 tyg. calkiem pozbylam sie syfow i nie mam ich juz od 4 lat! czasem sie pojawi jakis, ale to nic. uzywalam tez masci aknemycin. tez jest superowa. i bardzo wazna zasada - nie dotykac twarzy!!!!!!!!!!! nawet na chwilke!!!!!!!!!!!

Gość tak dokładnie to
i jakies tanie tu. ja 500 g. kupowalam za 18 zl. w sklepie zielarskim. a co sie nie da? dotykac twarzy? to jest ciezkie. ale sie da. ja jak dotykam ja tylko przy myciu, kremowaniu i malowaniu to nie mam syfow.

Gość spoko kobieto
znam sporo fajnych dziewczyn (mówie o wyglądzie) które walczą z tym gównem...wcale to nie znaczy że jesteś brzydka - odpowiedni makeup i tyle...wiadomo że cos będzie widać ale jeżeli to nie jakiś hardkor to będzie ok :)

Gość lemon tv
a treaz nadal uzywasz tego bonidermu?

Gość lemon tv
dzieki:] ale wlasnie jak sie to zakryje to od razu jest ladniej. wiec wychodzi na to ze uroda zalezy od cery i takoo

Gość tak dokładnie to
tak uzywam go nadal ale juz nie tak czesto i nie nacieram sie nim 5 min. myje sie nim 1-2 razy dziennie, tak chwile - no po prostu jakbym myla twarz bez tego wcierania. teraz przed bonidermem myje twarz pianka z avonu do cery mieszanej lub z sorayi tym zelem z serii dotleniajacej. i jak umyje tym zelem czy pianka to zaraz po tym i tak myje bonidermem. a ta pianka czy zel to bardziej po to aby makijaz zmyc dokladnie. a teraz zamowilam sobie zel do twarzy z flos leku do cery tradzikowej i tlustej. ma w skladzie mydlnice tak samo jak boniderm. a jesli chodzi o puder to uzywam maybelinne fresh matte i estee lauder double wear. sa superowe.

Gość m*i*s*i*a
A to mydlo ziolowe mozna kupic w aptece?

Gość tak dokładnie to
w aptece nie spotkalam. ja kupuje z sklepie zielarskim lub zamawiam przez internet.

Gość spoko kobieto
obawiam się że to jednak gówno da to mydło... no jasne ze zależy - ja tylko mówię że możesz coś zrobić :)

napisz cos wiecej o flos leku. kupilam ostatnio krem nawilzajacy tej firmy, ale nie do cery tradzikowej i zastanwialm sie czy nie zatyka por?! mam tez matujacy krem tej firmy do cery tradzikowej ale nim samruje sie pod makijaz, a tamtym chcialm troche nawilzyc cere.

Gość tak dokładnie to
moze akurat jej pomoze. mi pomoglo a nawet leki od dermatologa gowno daly a to pomoglo!