Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 MVGOIPVN

Macie u was pizzernie DAGRASSO????

Polecane posty

Go艣膰 co to jest PIZZERNIA

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 gasnicowa
ja tez bardzo lubie pizze z da grasso :) jedna z moich ulubionych w Lodzi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 atututu
mamy, ale przeginaja z pieczarkami)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 picerja sie mowi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mama艂yzka
jesli zachwycacie si臋 pizzami z dagrasso albo pizza hut to chyba wiekszo艣膰 z was nigdy nie jad艂a prawdziwej w艂oskiej pizzy... powinien byc zakaz nazywania tych z wy偶ej wymienionych lokali pizzami bo ko艂o pizzy to to nawet nie sta艂o... juz nie m贸wi膮c o polskim zwyczaju walenia ketchupu na pizze , kt贸ry jest istn膮 profanacj膮... buractwo polskie nigdzie w 艣wiecie nie by艂o to si臋 zachwyca tymi pseudo-pizzami... :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ruad
maj膮 niesmaczne ciasto. nazwy pizza wog贸le nie powinni uzywa膰 bo to nie pizza tylko jaki艣 placek :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Alexxxa
Ja, buractwo polskie, by艂am du偶o razy we W艂oszech i jad艂am w艂osk膮 pizze, ale wol臋 nasz膮. Widocznie mam juz taki zburacza艂y, prymitywny gust. :p A ta pizzeria u mnie w Chorzowie tez jest, niedawno otwarli, mo偶e p贸jde, jak tak zach臋ciacie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jesttu
a ja mam inna uwage co do DaGrasso - ja i moj chlopak mamy o niej straaaaszne gazy i to straaasznie jadowite ;) nie wiem czy to te sosy czy jak ale masakra :D:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bo dla polskiego buraka
liczy si臋 tylko ilo艣膰, a nie jako艣膰.. 偶eby jak najwiecej ciasta by艂o i sosu p贸艂 litra...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 oo ja tez mam po niej gazy
odwiedzam t膮 na Bemowie przy kolorado ...ale zawsze jak jem ja "na miejscu" i przynosz膮 sosy w tych niebiesknich dzbanuszkach to mnie male obrzydzenie bierze.... slyszalam ze oni te sosy zlewaja jak ktos nie wykorzysta...tzn...nie wlewaja nowych i nie uzywanych tylko powiedzmy dostaje ten sos co gosc ktorego akurat mijalam w drzwiach,...skad mam wiedziec czy od tam nie naplul... albo nie wkladal do srodka widelca ktory np oblizywal...hmmm blee

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gdzie na bemowie przy kolorado
jest pizzeria? tam na jelonkach? czy przy Carrefourze? dagrasso jest chyba na wroc艂awskiej z tego co mi wiadomo :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 oo ja tez mam po niej gazy
no tam gdzie jest kompleks tych roznych barow itd itp tylko ze dagrasso jest praktycznie na samym poczatku przy sklepie 24 h

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ciekawe czy jakby
przet艂umaczyli nazw臋 i by艂oby "U T艂u艣ciocha" to te偶 by艣cie si臋 tak zachwycali...

Udost臋pnij ten post