Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Shamanka08

czy można się

Polecane posty

Gość stopwariatom
no niestety, to nie takie latwe...plecy trzeba miec szersze niz jakby sie chcialo do pracy tam dostac...wiesz ile synalkow kapitanow wzwyz nie chce isc do woja, studia be, praca be... a niestety Twoj brat jest za madry, takich teraz chca...studia niestety nie reklamuja teraz od woja (tzn ukonczenie) a uwazam, ze dostaje sie w kosc nie mniej i powinni dac chlopakom spokoj

Gość nicolas_f
wojsko czasem tak odbija się na człowieku, jakby się miało pranie mózgu zrobione... jak się trafi na capa zje.banego to jest koszmar!!!! dobrze tym, co mają platfusa... :)

Gość ale głupoty piszecie
a nie może iść na ten "kurs" dla studentów 3 miesięczny? po co razu się wymigiwać od woja? 3 miechy potapla się w błocie na poligonie i po sprawie.. służba zastępcza (o ile ktoś cię wkręci, jak piszą, nie jest łatwo) - mój chłopak dowiadywał się o zastępczą w szpitalu (mógłby tam) - ok roku za free zamiatasz podłogi i zmieniasz pościel - i co ci tam pielęgniarki każą - jeśłi jesteś "salowym", chyba że dotaniejsz jakąś lepszą fuchę - w serwisie itp, ale to tez przyjemne nie jest.. no i hajs malusi jeśli w ogóle.. w szpitalu załatwianym po znajomości w dodatku.. i chyba skończy się jednak na tym kursie jeśłi on jeszcze istnieje..

Gość jaśko
a nie można po prostu zapisać się na studia ?

Gość pisałaś przecież że studiuje

Gość paulinnnnnaa
niech głupka udaje to go nie wezma

Gość kamil22
000 cywil a mnie już to wali siemka

Gość DONVIVALDI
PODOBNO TRZEBA IŚĆ DO RADCY PRAWNEGO..ABY UBIEGAĆ SIĘ O ŚŁUŻBE ZASTĘPCZĄ

Gość szpaczek
chodzę do gimnazjum niepowiodło mi sie kiblowałem 3 razy i teraz mam 18 lat i jestem w 3 gimnazjum dostałem wezwanie do wojska i bardzo chciał bym iść czy przyjmom mnie do służby i czy będe mógł zdobyc zawód w wojsku ????????