Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

2007girl

chce

Polecane posty

popelnic samobojstwo...ale sie boje bolu i tego co inni o mnie pomysla...poza tym nie wiem jak to zrobic...pomozcie! nie chce dluzej zyc bo juz nie moge:( chcialabym po prostu przestac istniec...czuje sie tak juz od bardzo dawna... gdy jestem z ludzmi wszystko jest ok a przynajmniej udaje, zawsze bylam i jestem dusza towarzystwa ale gdy jestem sama ciagle chce mi sie plakac:( chce umrzec!!!!!!!! jak to zrobic???

Gość parthsjhs
Nik Ci tu gotowego przepisu nie da...możemy natomiast porozmawiać...

Gość masz depresję
idź do psychologa albo psychiatry...będzie dobrze.

moze i mam depresje... na co dzien tego po mnie nie widac... gdy rozmawiam z przyjaciolka ktorej moge powiedziec wszystko to po prostu placze...:(

Pomyśl czy warto po co to robić nawet jeśli Cie ktoś skrzywdził lub jesteś sama lub jakaś krzywda Ci się dzieje.Spojz troszke inaczej codziennie rano wstaje slonce a wstaje dla Ciebie wstaje dla ludzi.Cala natura woda ziemia skaly zwierzeta sa czyms niezwyklym i nawet jak jest ciezko warto sie do tego usmiechnac do cudu zycia.Jesli niemasz nikogo do kogo mozesz sie zwrocic zwroc sie do ziem do tego co zostalo stworzone zawsze Cie wyslucha i pokarze dalsza droge tylko musisz obserwowac i sluchac.:)

dlaczego chce? dobre pytanie... jestem raczej ladna dziewczyna...co chwile jacys chlopcy mnie zaczepiaja itp ale do tej pory bylam z chlopakeim 2 lata... rok czekalam zeby moc byc z nim... no i w koncu bylam, za rok mielismy pzrerwe, czulam sie niekochana i w ogole, chcialam po prostu zrobic sobie przerwe... no i pozneij juz sie wszystko ulozylo i bylo cudownie...ale jakis miesiac temu znowu tak sie poczulam...taka zagubiona i w ogole:( on byl w tym czasie za granica wiec bylo mi jeszcze ciezej...no i z nim zerwalam bo juz nie moglam tak zyc... teraz czuje ze zle zrobilam... z reszta jaiej decyzji nie podejme zawsze jest zle...nie chce robic komus problemu i chce zniknac...:( i nie wrocic nigdy:(

Gość tak myslałam że chodzi o facet
a:O:O:O

do szpon ja sobie tak wmawiam juz przez rok jak nie dluzej... :( juz dluzej nie dam rady... z reszta kiedys juz nawet probowalam...ale sie pzrestarszylam i nie \"dokonczylam\"

o faceta... mam straszne wyrzuty sumienia po zerwaniu z nim...przez 2 tygodnie nie moglam spac... czulam sie strasznie...:( wszystko wrocilo do normy ale teraz on wrocil i chociaz sie nie widzielismy to nadal czuje sie podla suka...:( on mnie nie nawidzi za to ze go tak potraktowalam...czuje to....moze jesli tak on nie czuje to chyba powinien i nie dziwie mu sie ale to tak starsznie boli:( mam juz dosyc udawania przy innych ze mam wspaniale zycie, fajnych znajomych, jestem ladna zgrabna itp:( mam dosyc!!!!

To nie jest powod kto popelnia samobojstwo jest przegranym rozumiesz trzeba byc silnym szczerze powiem ze ja niemialem dziewczyny i czuje sie samotny ogolnie jestem sam niemam przyjaciela niemam do kogo sie zwrocic ale to nie jest powod.Trzeba szanowac zycie to ze zyjemy i cieszyc sie z niego miec nadzieje i robic cosa w zyciu zgodnie z samym soba

heh najlepsze w tym wszystkim jest to ze sama innym tak pisalalm jak Ty mi teraz to piszesz... i znam te wszystkie haselka teksty itp...to na mnie z pewnoscia nie zadziala...

ja chce po prostu zniknac...i nigdy nie wrocic... wiec moze ktos mi powie co zrobic zeby bolalo najmniej? bolu sie boje najbardziej... nie chce sie pzrestarszyc jak kiedys

strasznie nie lubie jak ktos pzreze mnie cierpi... moze dlatego jest mi ciezko ze zostawilam chlopaka, ze olewam innych chlopakow bo nie chce od nich nic wiecej niz kolezenstwa....:(

Moze tak, ja sie czuje silna osoba a to dzieki czemus i nie chcem popelnic samobojstwa i chcem zrobic cos dla pewnych osob.Trzeba miec jakis cel w zyciu odnalesc siebie

najlpepiej to chyba sie najesc tabletek co?? przynajmniej nie bedzie bolalo... jakue to tabletki??

Widzisz nie chcesz zeby ktos cierpial to popatrz jak bys popelnila samobojstwo to pewne osoby bys zranila jeszcze bardziej niewobrazalnie

no ja niby mam cel...wlasnie dostalam sie na studia, na dobra uczlenie, powinnam sie niby cieszyc itp.... ale tak jak teraz siedze sama to jest tragicznie:(

Moglbym z Toba porozmawiac przez komunikator?Nie pozwole zebys sobie zrobila krzywde

Jak bedziesz chciala pogadac napisz na adres szpon080806@interia.pl

Gość Radekkk
mozecie po mnie wszyscy jechac mam to gdzies.... ja tego nie chcialem ... prosilem .... ale ona sama tak wybrala ... mowila ze chce byc znowu szczesliwa ok po jakims czasie to zrozumialem .... a teraz piszecie do mnie na gg czy jestem zadowolony z tego ze Baska chce tak zrobic ludzie zastanowcie sie ja jej nic zlego nie zrobilem ona sama tak zadecydowala . pomyslcie jedno jak byscie byli za granica w prawy i dzieczyna by zwami zerwala bo mowi ze ma zalamanie i ze nie chce czy nie moze zyc ze mna na odleglosc myslicie ze ja mialem latwo .... wiecej sie nei bede wypowiadal tutaj bo to nie ma sensu co bylo to juz minelo moze i ja nadal Kocham ale to juz nie ma znaczenia ja sam bym nie przezyl gdyby stalo sie tak jeszcze raz jak bym byl za granica... a teraz wyjezdzam na stale do usa chce to wszystko zostawic i zapomniec ... 3majcie sie mozecie mnie zjechac mam to gdziesssssssssssssssssssssssssssssssssssss

Gość 2007giirl
no i znowu kolejny dzien... spalam 1.5godziny:( wstaje i w domu nikogo nie ma, znowu sama:(

tak sie zastanawiam... ze moze nie tedy droga... w nocy sobie wymyslilam cos fanego i dobrego... jestem szczupla, zawsze bylam, waze 43kg, no wiec pomyslalam sobie ze gdybym zaczela sie odchudzac tak ze pozniej przerodzi sie to w anoreksje....bo w gruncie rzeczy po anoreksji sie umiera gdy sie jej nie leczy... od dzis zaczynam pic tylko wode mineralna i cos malego a za kilka dni w ogole ...nie wiem jeszcze jak to zrobie bo uwielbiam jedzenie i nie moge zyc bez slodyczy no ale dla chcacego nic trudnego... dzis jest 43 a za tydzienmusi byc 41!!!

nic mi sie nie chce:( dzsiaj sobote...kolejna impreza...kolejny raz musze udawac ze wszystko jest wspaniale cudowne...

nic mi sie nie chce:( dzsiaj sobote...kolejna impreza...kolejny raz musze udawac ze wszystko jest wspaniale cudowne...