Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przeniesienie

Dziewczyny nie powiększajcie sobie biustów...Małe A i B są najfajniejsze!!!

Polecane posty

Dziewczyny nie powiększajcie sobie biustów...Małe A i B są najfajniejsze!!! [27.07] 23:15 ja ja ja ja ja [27.07] 23:20 BeznadziejnaOsobaNaMaksaBeznad a aa? [27.07] 23:25 ja ja ja ja ja a co lepsze DD?? ja bym wolała AA [27.07] 23:26 Ariane84 z tego co obserwuje to zdania facetow sa raczej takie ze wola duze piersi,co nie oznacza ze nie ma zwolennikow malych piersi Człowiek naprawdę posiada tylko to, co jest w nim. [27.07] 23:26 ona500 Kurcze, ja bym chciała chociaż B mieć... a nie takie nijakie A... :/ [27.07] 23:28 Andrzej z Biłgoraja. Mi się podobają średnie i te mniejsze [27.07] 23:31 ja ja ja ja ja ale ja wam zazdroszcze tych A i B [27.07] 23:32 qwertz no zesz a juz sobie pieniadze odkladalam moge wszystko nie wszystko chce niczego nie musze [27.07] 23:33 BeznadziejnaOsobaNaMaksaBeznad ja i tak sobie zamierzam powieszyć na pelne b

Gość a jaki masz rozmiar
?

kiedyś kupowałam za małe staniki 75 C bo myślałam że to pomniejsza optycznie ale przestałam bo mnie strasznie bolały wieczorem

Gość powaznie odpowiadam
polecam: http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=32203 - lobby biusciastych - dobry biustonosz + pozytywne nastawienie, a Twoje piersi wydasza Ci sie duzo ladniejsze swoja droga, moze jakis masaz?