fistik 0 Napisano Sierpień 28, 2007 hehe no niezle :) neinawidze prostytucji!!!!:P a tez myslalam ze w ciazy nie wolno bo sie bachor zgniecie ^^ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaa 0 Napisano Sierpień 28, 2007 fistik...No ja też nienawidzę...A tu jeszcze takie małolaty:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość /Zosiaczek Napisano Sierpień 28, 2007 biore tabl (harmonet) wczoraj kochalam sie z chlopakiem.. dzis zostaly mi tylko 2 tab do konca listka (na dzis i jutro) acha, ododam ze jedna mi wypadla i jestem i jedna biedniejsza.. dlatego chce wziac 20 tabl i zrobic normalnie 7 dniowa przerwe... i po przerwie od nowa 2 listek rozpoczac! no innym topiku pani doktor powiedziala ze mam sie zabezpieczas dodatkowo przez 7 dni.. -moje pyt.; kiedy ? w przerwie, czy kiedy zaczne brac 2 opakowanie? czy to konieczne? jezeli biore tabl prawie co do min i jest ok to po co mam sie zbezpieczac?? _juz glupieje od tego wszystkiego_ pomocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaa 0 Napisano Sierpień 28, 2007 /Zosiaczek...Ja bym się zabezpieczała od przerwy, bo ja cykor jestem...A w ulotce mam napisane, że z każdą jedną pominięta tabletką skuteczność maleje... A nie możesz tego samego napisać tam jeszcze tam, gdzie Ci ta pani odpowiedziała!? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość /Zosiaczek Napisano Sierpień 29, 2007 napisalam i z jej wypowiedzi wychodzi na to ze; jesli wezme 20sta tabl i zrobie 7 dni przerwy_to jestem zabezpieczona, jak wezme tez 20st tabl. i zrobie po niej przerwe 8 dniowa to juz nie jestem tak zabezp i musze sie dodatkowo zabezpieczac przez tydzien.. ..kurde.. a jak wzielabym kazda tabl (czyli 21) i po tym przerwa 7 dni to jestem na 100% zabezpieczona?! -chodzi mi o to ze do stasunku doszlo gdy zostaly mi tylko 3 tabl to konca listka! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaa 0 Napisano Sierpień 29, 2007 /Zosiaczek...No dokładnie tak jak piszesz z tym:\"jak wezme tez 20st tabl. i zrobie po niej przerwe 8 dniowa to juz nie jestem tak zabezp i musze sie dodatkowo zabezpieczac przez tydzien..\". To jest prawda! No tak, jakbyś wzięła każdą (czyli 21) i po tym 7 dni przerwy to jesteś zabezpieczona na prawie 100%, zawsze jest prawie 1% ryzyka, zawsze!!!Nawet przy prawidłowym braniu...Prawie jedna na sto kobiet może zajść w ciążę! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość /Zosiaczek Napisano Sierpień 29, 2007 to chyba tak zrobie.. wezme 21 tabl i po nich 7 dniowa przerwa:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość /Zosiaczek Napisano Sierpień 29, 2007 ..a jak nie zrobie przerwy?? jest bardziej prawdopodobne ze do nieczego nie dojdzie?! tzn. ze plemniki nie doczekaja sie jajeczka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaa 0 Napisano Sierpień 30, 2007 /Zosiaczek...Najlepszą, bo normalną jak my robimy opcją będzie jak weźmiesz 21 tabletek i zrobisz 7 dni przerwy! Ja jakbym miała wziąć 20 i potem przerwa 7 dni to pewnie zabezpieczałabym się dodatkowo 7 dni...A to, że byś wzięła 2 opakowanie pod rząd nic nie da, oprócz tego, że możesz mieć plamienia przy 2 opakowaniu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Napisano Sierpień 30, 2007 ale pogoda juz nam sie lato konczy powoli :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaa 0 Napisano Sierpień 30, 2007 xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx...Nooo:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Napisano Wrzesień 1, 2007 dziewczyny mam pytanko czy macie w domu jakigos pupilka bo ja tak.nie lubiłam kotów a od wczoraj mam pieknego maltkiego kotka ktorego juz bardzo lubie.wiecie jaki fajniusi a ile smiechu z niego jak odwala tylko ze wczoraj z stracy zsikał sie na spiąco taki byl wystraszony ale juz sie oswoił nawet juz umie sikac do kuwety:-) a mialam go oddac ale chyba sobie zostawie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Napisano Wrzesień 1, 2007 a to wszystko przez mojgo chlopaka bo on kocha kotki a ze mnieszka juz u mnie od1,5 roku i sie strasznie na niego napalil to jz nie bylo wyjscia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Wrzesień 1, 2007 też mam kota :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaa 0 Napisano Wrzesień 1, 2007 xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx...Ja nie mam żadnego zwierzaczka...Miałam kiedyś pieska, ale musiał wrócić do matki:oAle to było kupę lat temu, a teraz już nie mam nic, bo niestety nie mam na to warunków, żeby mieć...Moja siostra boi się psów, a co do kotów nie jestem za bardzo przekonana, choć nie mogę powiedzieć, ze nie lubię...Piękne są kotki:)Nawet mam takie urocze foto, bo mojego brata dziewczyna kocha kotki i mam kilka fotek:)A psiunie są słodziuńkie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Napisano Wrzesień 1, 2007 moniak a masz jakiejs rasy bo ja dachowca pradziwego boje sie ze mi bedzie smierdzialo w domu aaaaaaaaaaa ja tez bardziej wol psy ale kotki tez sa kochane.ja mialam dwa psy ale niestety musialam oddac bo mi wszystko gryzły a plakalam za nimi ze dwa tygodnie dlatego nie chcialam teraz wogole zadnego zwierzaka bo za szybko sie do nich przyzwyczajam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaa 0 Napisano Wrzesień 1, 2007 xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx...Dokładnie, ja też strasznie płakałam, tym bardziej, że byłam malutką dziewczynką i nie rozumiałam czemu trzeba go oddać:) Teraz mam hopla na punkcie haskich:)Są po prostu cudowne:)Te ich przenikliwe spojrzenie...Piękne oczy, szklano niebieskie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dropsiara Napisano Wrzesień 1, 2007 :) ja juz mialam duuuzo zwierzat ;p teraz mam psa i 3cm jaszczurke ktorej sie boje, kiedys mialam tchorzofretke ;) -cuuudo.. obiecalam ze sobie kiedys jeszcze kupie_musialam ja oddac bo wydawala takie paskudne zapachy.. ze nawet jak wynioslam ja do garazu (zeby bylo jej chlodniej, a bylo lato) to sasiedzi dziwnie patzryli na ten garaz jakbysmy chowali tam trupa ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Wrzesień 1, 2007 mam dachowca, jak dojżewał to bardzo smierdziały jego siki, ale po kastracji jak ręką odjął Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Napisano Wrzesień 1, 2007 aaaaaaaaa ostatnio z moimm chlopkiem mielismy sobie kupic haskiego szczeniaczka za 350 zł ale niestety mieszkam w bloku i wedlug mnie to troszke za duzy pies na blok i mieszkanie 50m(kwadratowych) gdybym mieszkala w domku jednorodzinnym to miala bym z 10 takich psów a mi sie jeszcze bardzo podobaja pekinczyki wlasnie kiedys mialam skundlonego ale niestety był wredny mocno i gryzł wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Napisano Wrzesień 1, 2007 oj tchurzofretki bardzo smierdza a wlaszcza jak sie boja wydalaja ten swoj zapach moi sasiedzi mieli ,moj tata kiedys do mieszkania ja pprzyniusł cala chalupa smierdziala a swtwer taty prany byl 2 razy zeby ie apachu pozbyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dropsiara Napisano Wrzesień 1, 2007 noo:( dlatego od jakiegos czasu zamierzam sie isc do szpitala zwierzecego w poznaniu i zapytac.. cos mi sie obilo o uszy ze jak sie wytnie jakies gruczoly czy cos to juz tak nie smierdza -pewnie cos typu kastracja.. uuu ;/ ale mimo wszystko_to jest fetor nieziemski!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaa 0 Napisano Wrzesień 1, 2007 dropsiara...Czemu się boisz jaszczurki!? moniak...Napisałam Ci na naszym forum coś:) xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx...No za duży! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Napisano Wrzesień 1, 2007 moniak a ile kosztuje takie wwykastrowanie ???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dropsiara Napisano Wrzesień 1, 2007 nie wiem.. taka schiza! mam ja od niedawna i ngdy wczesniej nie mialam jaszczurki-moze dlatego!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dropsiara Napisano Wrzesień 1, 2007 ejjj.. laski pisza na innym topiku tak; madzia*D _siemka ja wlasnie wzialam 1 tabletke yasminelle w 1 dniu cyklu i...nazajutrz krwawienie ustapilo??czy to normalne?? _tak to prawidłowe tak powinno być (choć na poczatku stosowania mogą być plamienia tym też nie należy się martwić) okres (a właściwie krwawienie z odstawienia) dostaniesz w przerwie między pierwszym opakowaniem a drugim ***moje pyt. czy po pierwszej tabl krwawienie ustepuje?? #pytam bo ja mialam normalnie okres jak zaczelam brac tabsy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaa 0 Napisano Wrzesień 1, 2007 dropsiara...Hehe, no powiem szczerze, że nie wiem jak ja bym reagowała na takiego zwierzaczka:) Co do \"madzia*D\" to nic dziwnego...To jest początek i organizm się przyzwyczaja...Może się więc tak stać, że okres zanika lub pojawia się plamienie i takie tam różne... Ale ten tekst \"tak to prawidłowe tak powinno być\" to bzdura!!!Wcale nie jest tak, że tak powinno być tylko nic dziwnego jak tak się stanie(to co wyżej pisałam)...Ja np. dostałam okres, wzięłam 1 tabletkę z 1 opakowania i mój okres trwał 4 dni, potem nie miałam plamień(ale to akurat ja, bo bardzo często się zdarza, że występują)...Więc ja się absolutnie z tą wypowiedzią nie zgodzę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaa 0 Napisano Wrzesień 1, 2007 A więc to normalne, że miałaś normalnie okres, nic się nie martw:)Pozdro! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaa 0 Napisano Wrzesień 2, 2007 Elo dziewczyny! Kiedyś tu w spisie tematów weszłam na forum \"antykoncepcja /pomocy\" i teraz nie mogę go znaleźć...Jak któraś się na takowy napatoczy, proszę niech mi tu poda linka...Z góry dziękówka:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Napisano Wrzesień 3, 2007 dziewczyny znacie jakies strony z sukienkami?bede swiadkiem i nie mam zielongo pojęcia jaką sukienke kupic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach