Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość suzi1992

miejmy nadzieje że Madzia wciąż żyje...

Polecane posty

Gość suzi1992

http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/article?AID=/20070728/POWIAT0104/70727077/-1/swietokrzyskie gdy to przeczytałam, po prostu mną wstrząsneło:( jak tak można postąpić z 11 dzieckiem?? Nastolatką?? Jestem z okolic kielc... i jestem w szoku z tym co się dzieje. Myslicie ze to serio może być Madzia?? Mi wydaje się że to ona... ale... ale mam nadzieje że jednak to nie prawda... Swoją drogą na Niwach, takiej małej wsi przez którą można jechać właśnie na Chańcze znaleziono zakrwawiony koc. Byc może ma to związek ze sprawą... Boże ile tam policji było...

Gość ja stisujeee
to ona bo zęby te same :(

Gość ja stisujeee
suzi 1992 tak to jest jak sie wychodzi o takiej porze w nocy .przeciez tyle zboczensów grasuje ..ludzie... ja sie boje tereaz wyjsc nawet w nocy przed blok własny bo nuż mnie ktoś porwie tak samo:( jeszcze smieli ja zakopac pod jałowcem debile..ale jałowiec uschnąl ..dobrze ze ten pies to wyczaił.

Gość ja stisujeee
to musi być ona bo kto inny?????wczoraj znalezki też w jeziorze zwloki mlodej kobiety w swietokrzyskim..ludzie to chore ,.....

Gość horrorrrr

nooo okropne:( ja mieszkam właśnie w Daleszycach... mam 16 km do Kielc a te Niwy to są obok Daleszyc.... No teraz to aż strach sie bać gdzieś wyjść... wczoraj jak jechałam o 21 przez moja ulice ze sklepu to miałam stracha że szok:( nooo to prawda o tym kocu... cały podobno zakrwawiony... oby tylko to nie był ktoś z mojego otoczenia... z Niw czy Daleszyc:(

Gość horrorrrr
przestancie laski :(jakis morderca grasuje cholera..:(

no prawda, uzębienie jest takie samo... no ale nie ma jeszcze 100% pewności... Ale jesli to nie ona to gdzie jest Madzia?? Jak jej od 3 lipca nie ma?? a znowu kto by ja tam mógł wywieść na pola na odludzie... no może fakt że tam nie szukała policja bo za daleko... Boże jakim trzeba być chorym człowiekiem, że by zrobic cos takiemu 11 latce:(

Gość dfdd
biedna

Kara smierci powinna być, śmierć za smierć!! Mam nadzieję że nie była tylko zgwałcona... wiecie co ona czuła... to okropne... powiem Wam więcej jestem z okolic i wiem, że Madzia - no to niby Madzia jest... no niech będzie... Ta kobieta którą znaleźli na tej Chańczy miała jałowiec czy tam jakiś inny krzak wpity w brzuch...:( to jest po prostu okropne... na jej grobowcu był zasadzony świerzo jałowiec...