Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasieczkaa

mama a niedoswiadczona

Polecane posty

Gość kasieczkaa

mam juz 3 letnia coeczke ale mimo to az tak bardo sie nie znam. Otoz mam pytanie dotyczace ciazy. 2 miesiace juz nie biore anty, teraz urzywamy gum. Bez gum sie nie kochamy. Ale spuznia mi sie okres juz 1 tydzien, co raczej mi sie nie zdarzalo. Czesto tez robie siusiu. To takie typowe objawy ciazy. No ale raczej niemozliwej. Czy jednak moge sie mylic? Czy jednak to mozliwe??? Bardzo prosze o odp. Dodam ze mam takie dziwne przeczucie ze jestem

Miesiaczka może spóźniać sie do ok 7 dni i nadal uważa sie, ze cykl jest regularny. Czasem podaje sie do 10 dni. No wiesz..upały, choroby, dieta, stres itd

O matko!!! Czeste oddawanie moczu jest przynajmniej po polowie ciazy, kiedy to plod uciska pecherz.na poczatkku ciazy nie jest to zadnym objawem, oznaka itd.Gumki nie zabezpieczaja w 100 procentach, wiec teoretycznie mozesz byc w ciazy.najlepiej zrob test i bedziesz wiedziala, najgorzej to myslec, zastanawiac sie i sie bac :)

o sory, przeczytałam ze 2 miesiace bierzesz tabletki, a Ty NIE bierzesz wiec nie martw sie, możesz miec troche nieregularne cykle po odstawieniu tabletek, ale dla pewnosci oczywiscie zrob test

Gość kasieczka
no wlasnie zapomnialam dodac ze zrobilam test i wyszedl negatywnie. ale tam pisalo ze jesli w ciagu kilku dnie nie bedzie okresu to test powturzyc, czyli ze mogl byc niewazny czy cos... wiem, panikuje, pewnie nie jestem tylko przesadzam. ale chcialam uslyszec od was co myslicie dla pewnosci. dzieki wam

dopiero 2 miesiące temu odstawiłaś tabsy, więc to że masz nieregularne cykle to całkiem normalna sprawa. możesz iść do lekarza to ci da luteinę na wywołanie. nie martw się to nie musi być ciąża, zwłaszcza że na gumkach jedziecie. mi przez pół roku cykl nie wrócił do normy po odstawieniu. nie martw się :)