Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szyszkaszy

Pytanie o badania ...hormony ...

Polecane posty

Gość szyszkaszy

Witam! Dostałam skierowanie do endokrynologa ... niestety przez ten strajk ...przesunieto moja wizyte o kolejne 3 miesiace ... Więc prawdobodobnie wybioerę się prywatnie ... Mam pytanie czy zwykły lekarz pierwszego kontaktu, może zlecić mi badania TSH, T4 i T3 ... gdy pojde prywatnie pewnie te badania mi zleci :( (i kilka innych) a one kosztuja po 40 zloty :( Nie stać mnie na taki wydatek ... sama wizyta kosztuje 70 zł :(

Gość cnxgfmhfxmnfg
POWINIENI ZLECICI JA TEZ IDE ZEBY MI ZLECIŁ BADANIE TEZ NA POZIOM ESTROGENÓW I PROGESTERONU NO I TEZ TARZCYCCYA ? A TY MASZ NADCZYNNOSC CZY NIEDOVCZYNNOSC TARCZCZYCY>BO JA NIESTETY PODEJRZEWAM NADCZYNNOSC I PRZEZ TO JESTEM ABRDZO NERWOWOWA I WOGÓLE CIAGLE ROZFRAZNIONA TY TEZ MASZ TAKIE OBJAWY ?POZDRAWIAM

Tak powinien przynajmniej TSH. Tylko powiedz mu o swoich problemach bo oni wystawiają na podstawie konkretnych objawów a nie "na żądanie pacjenta":-)

Gość szyszkaszy
No ja podejrzewam u siebie niedoczynność ... mam praktycznie wszystkie objawy niedoczynności :( Kurde tylko samo TSH może zlecić ??? No nić będę musiała wyłożyć ze swoich na te badania :(