Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

motti

coś dziwnego czy jesem w ciaży ?

Polecane posty

nie wiem co jest grane? czy ja nie jestem w ciązy ? zawsze mam 28 dniowe cykle, kochałam się dzien przde okresem, na drugi dzień miałam okres ale on trwał tylko dwa dni, zawsze miałam pięć dni teraz mam już 18 dzień cyklu, a nie mam objawów owulacji, nie odczuwam uczucia śliskości jak zawsze w tych dniach, a moja szyjka macicy nie obniżyła się, wiem to z samobadania, i to już 18 dzień , czy powinnam zrobic test ciążowy, czy moge być w ciąży ???

zrób test, cykl mógł spłatać Ci figla, ale tu Ci nikt nie wywróży

ale miałam okres, tylko był nienormalnie krótki - dwa dni! czy plemniki mogły przeżyć przecież chyba wypłynęły razem z krwią, a komórka jajowa nie może tak szybko dojrzeć ! wydaje mi się to niemożliwe żebym była w ciąży, ale wygląda na to że nie mam owulacji, i to mnie martwi

Gość Może masz tylko wcale jej nie
czujesz. Ja generalnie podczas owulacji czuję kłucie w jajniku, ale też nie w każdym miesiącu. Albo może tym razem masz cykl bezowulacyjny, to się czasem zdarza. Może przez pogodę, przez stres... Fajnie byłoby czasem zajrzeć do środka brzucha i sprawdzić co się dzieje ;)

wiesz owulację możesz mieć w 12, 18 albo nawet 60 dniu cyklu, zależy jak długi ten cykl jest. może tym razem ci się przedłuży, a może wcale nie będzie owulacji? minęło już sporo czasu od tego stosunku więc najlepiej będzie jak zrobisz test i wszystko będzie jasne :)

Gość 60 dniu cyklu