Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cnxgfmhfxmnfg

DIROSEAL-CZERWIENIENEI TWARZY

Polecane posty

Gość cnxgfmhfxmnfg

WŁĄSNIE CZY JEZELI KTOS SIE BARDZO CZERIWENBI POD WOŁYWEM CZYNNIKÓW ZEW. NP RUMIENI SIE GDY JEST CIE[PŁO OD SŁOŃCA I OGÓLNIE JEST CIAGLE CZERWONY TO CZY TEN KREM NAPRAWDE POMAGA? CZY KOMÓS POMÓGŁ? PROSZE O INFO

Gość wiki6
ja uzywam tego kremu jak i innego na dzien do twarzy naczynkowej juz dosuc dlugo mialam na policzku rumien dosyc mocy i zauwazyalm ze juz jest mniej widoczny ja bardzo dbam o moja wrazliwa buzie do myci a nie uztwam mydla tylko wode przegotowana badz mineralna jak rtez i mleko albo maslanke z kilkoma kroplami oiliwy z oliwek uzywam tylko platkow kosmetycznych bawelnianych osuszam delikatnie recznikiewm papierowym spryskuje ja woda termalna tez avene uzywam kremu z filtrem 50+ tej samej firmy jak i maseczki kojaco nawilzajacej owszem kosmetyki tej firmy moize i nie sa takie tanie ale starczaja naprawde na dlugo nawet 4 miesiace od pewnego czasu uzywam tez kolagen naturalny i lykam tabletki na uspokojenie zeby sie wyciszyc np kalms w moim przypadku cera znacznie sie poprawila wiec warto tak sie nad nia cackac