Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dream...

Trądzik

Polecane posty

Gość dream...

Siemka!! Mam problem z trądzikiem! Lecze sie juz jakies 4 lata i dalej go mam ;/ Uzywalam tyle lekow ze bajka... znacie jakies dobre leki ktore wam pomogly sie z tego wyleczyc?? Ja nawet twarzy nie moge umyc bo jak moja twarz ma stycznosc z wodą lub trądzikiem to tym bardziej mnie zsypuje :( mam tego dość :( Juz mi sie skóra łuszczy z tych kremow;/ Mam bardzo wrazliwa cere.. a dopiero mam 15 lat ;/

Twarz myj w wodzie mineralnej! Proponuję ci rano używac acne mat,po południu nałożyć na 2 minuty axneroxid L i zmyć ciepłą wodą, a na wieczór differin, który oczyszcza twarz. Początkowo bedziesz miała duży wysyp,ale z czasem twoją twarz bedzie gładsza.

Możesz takze używać skinorenu na dzień,zamiast acne mat Taka kuracja może podrażniać i wysuszać skórę, proszę więc pamiętać onawilżaniu (może być zwykły krem Nivea, a na dzień po wchłonięciu sięSkinorenu nawilżający krem z filtrem – polecam Ivostin z filtrem lubHydraphase XL). W razie podrażnienia co kilka dni zrobić przerwę w leczeniulub przez jakiś czas stosować tylko Skinoren. Proszę też używać delikatnychśrodków myjących, unikać toników z alkoholem i nadmiaru słońca (ryzykoprzebarwień). Jeżeli po kilku tygodniach nie będzie poprawy, namawiam do odwiedzenia dermatologa a może wypisać receptę na wiele leków korzystnie działających w trądziku.

Gość cnxgfmhfxmnfg
NIE WIEM ALE GDYBUD MIAŁĄ RUMIEN TO BYS MOGŁA DIOPIERO NARZEKAC TRADZIK DO SIE W 100% WYLECZYC ALE JAK SIE MA ROZJEBANE NACZYNKA NA TWQRAZT YTO JUZ PORAZKA:(

Gość dream...
Bo ja mam taki trądzik.. hmmmm nie podskorne itd tylko takie potówki jakby malutkie krosteczki ;/ i to jest obrzydliwe;/

Gość dream...
Nooo i ta ropa biala na wierzchu ;/ Juz mam tego dosc;/ Teraz uzywam Lubexyl czyli emulsja oczyszczająca skórę zawierająca nadtlenek benzoilu bardzo dobre to jest no i Dermaknel mi teraz przepisala i Metronidazol.. Ale takie tluste mi nie pomagaja tylko wysuszajace... a ja juz mam taka cere zjechana ze bajka.. chcialam zeby mi antyybiotyk przepisala ale jak jest cieplo to nie mozna ... ;(

może zmień panią dermatolog! Myślę,ze warto. Popytaj się ludzi, do jakich dermatologów chodzą. Gdzie mieszkasz? Jeżeli to małe miasto-to rzeczywiście jest problem z dobrym dermatologiem,ale jezeli duże hmmmmmm na pewno kogoś znajdziesz!