Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hakuna....

blondynki czeka straszny los

Polecane posty

Gość nareszcie
wyginą te półgłupie stworzenia :O:D

Gość hakuna....
wyginą:(

Gość nareszcie
nie chciałam obrażac wszystkich blondynek bo czasam zdarzają sie nie tak tępe jak większość (czasami czyli 1 na 100) :P

Gość jakakakka
No niestety, dla mnie było to od dawna jasne. Na tej samej zasadzie za ileś tam stuleci wszyscy będziemy krzyżówką rasy czarnej i żółtej, takie są fakty demograficzne, w Europie jest najmniejszy przyrost demograficzny trwa za to napływ kolorowych emigrantów.

Gość jakakakka
Nareszcie - jak rozumiem, jesteś przykładem tego, że tępota nie zależy od koloru włosów.

Gość nareszcie
Ukrywam ją dlatego farbuję włosy na ciemno :P

Gość jakakakka
Nie jestem rasistką, żeby było jasne. Takie są fakty i nie twierdzę, że to straszne i tak dalej. Niemniej jednak po pobycie za granicą zmieniłam zdecydowanie preferencje jeśli chodzi o to, jaki typ fizyczny mi się podoba. Napatrzyłam się na tylu brunetów, południowców, Arabów, mieszańców i tak dalej że doceniłam nieśmiałe "piękno" polskich blondynów i blondynek, czasami szarych, nijakich i bladawych, ale jednak coraz bardziej unikatowych w skali światowej.

Gość ynteligentnyyyyyy
murzynki są najinteligentniejsze bo nie ma wśród nich blondynek najgłupsze są skandynawki bo tam prawie same blondi