Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość farbowana

pallet radiance czy ktos stosowal??

Polecane posty

Gość farbowana

od paru lat wlosy farbuje kolorem ciemny braz,(wczesniej mialam caly czas blond) choc przypominaja czrne,chcialbym troche je rozjasnic do jakiegos ladnego cieplego brazu.ostatnio widzialm reklame palete radiance farby ktora przy jednym nalozoniu rozjasnia i farbuje,ale nie jestem przekonana do firmy.Czy ktoras z Was uzywala tej farby,czy zamiast pozadanego koloru nie bede musial sie golic na lyso? prosze o odpowiedz pozdrawiam

Gość Palette to najgorsze badziwie
Serio, popytaj w salonach fryzjerskich:)

Gość farbowana
no wlasnie wiem,dlatego boje sie uzyc tej farby.pierwszy raz 5 lat farbowalm palet z blondu,chcialm miec jasny braz ,wyszedl czarny://///a teraz to juz tak jade z ciemnym brazem,a a czy ktoras z Was wie moze jak z takiego ciemnego koloru,prawie czarnego,dojsc do jakiegos ladnego brazu,tylko tak zeby mi wlosy nie wypadly???

Gość no ja to nie wiem
jw

Gość o jejku nie moge ostatnio
ze kazdy kolor mozna "scignac" pod warunkiem, ze to nie bylo "palette"

Gość no ja to nie wiem
nie zartuj?jak to? to jak ktos uzywal palete to juz koniec?

Gość ja uzylam tej farby
olsniewajacy braz czy jakos tak i na odrostach czyli miesaka siwych ze srednim brązem wyszly jakies rudawe a na ppozostalych wlosach ciemny braz po poprzednich farbowaniach nic nie chwycilo pomimo zapewnien producenta ze lekko rozjasnia wlosy. tak wiec wiecej tej farby nie kupie. jest dosc mocna straszny zapach dosc dlugo sie utrzymuje na wlosach