Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wielbiciel gwiazdek trzech

idę do łóżka, kto ze mną?

Polecane posty

Gość infantylna mery
Byłam na dyskusji ogólnej i tam kazały mi przyjść na erotyczny, bo tutaj ponoć wystarczy mówić jessssssu i pfffff.. :( O co im chodziło?

Gość margeeeritkaaa
ja ide do łóżka ,ale sama ..może misia wezme z sobą :(

Gość margeeeritkaaa
to jest pluszowy miś .. uszko ma klapnięte jest bardzo poważnym panem misiem i jest na wskroś dobry ;)

Wiecie co? jesteście beznadziejni.Siedzicie tak w tym łóżku,Ty z rozwalonymi genitaliami,ona rozlożona jak krowa.Swoja drogą niezły obrazek.Jeszcze brakuje konia i psa.Bedzie komplet.:D

Matylda czy ty nie wiesz, że nie włazi się w butach do cudzego łóżka? :O nie musisz swego wzroku na moje genitalia kierować, są ukryte :classic_cool: nie podzielam twoich zainteresowań rolniczych ;) krowy, psy i konie znajdziesz gdzie indziej :D

Ależ oczywiście.Moja rada :nie wpuszczaj byle kogo do łoża bo Ci pcheł naniesie.A co do hodowli,lubię te swoja farmę.Konie krowy,przynajmniej czyste i zadbane.

Gość brzydsza niż noc
a czy fakt iż jestem brzydką niewiastą dyskwalifikuje mnie abym mogła iść do łóżka z boskim ogierem ???

matylda :O nie pochwaliłaś się nam jak ty lubisz, więc podaruj sobie swoje komentarze, albo postaraj się, by nie były oborowo-chlewnego pochodzenia :O nie wiem jakie książki, albo księgi czytasz, ale nie wydajesz mi się ludzka :(

O boski donjuanie staniesz się ofiarą masowej migracji maleńkich stwożeń.Po prostu pchelki wyniosą Cię z cieplutkiego łożeczka.

Gość brzydsza niż noc
nie wierze to są mżonki tak jak wskoczysz tak i wyskoczysz na prędce jak oparzony uciekając w pole

Gość dupiszonku a czy
widziałaś może miauczydełko ostatnio? coś nie ma jej buuuuuuuuuuuuuuu

A ty cicho siedz Dupiszonku.Jak już Cię wpuścili do tego łóżka,to chociaż zachowoj sie przyzwoicie i oglądaj ten film.

Gość brzydsza niż noc
insekty mieszkają ze mną ,ale w szafie komary ,mole ,prusaki tylko one tam przegrywają do łóżka ze mną nie chodzą wolą swoją samotność