Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wielbiciel gwiazdek trzech

idę do łóżka, kto ze mną?

Polecane posty

tylko ostroznie, zarost na lepetynie mam dopiero na pol centymetra :D

ten topik powoli przypomina mi aniolki charliego. hehehehehe... Tylko tego konia nie potrafie nigdzie wsadzic zeby pasowalo :O

ja zawsze ustepuje miejsca starszym. I nie lubie meczyc zwierzat. Matylda! 33 to wiek?? :D W takim razie wskakuj!

W boku mnie łupie.Mnie nie liczcie.ja tu tylko zarabiam.chcieliście konia to płaćcie.

Panie wielbicielu,czas minął ,mam goryla w szopie,bardzo jest spragniony pieszczot.

taaaaa. A matylda Ciebie zdyskwalifikujemy bo namawiasz do cudzolostwa i lubierznym slepiem podgladasz co sie dzieje. :( ty stara onanko!!!!! :O

o cholera to gdzie ja jestem????!!! :D albo lepiej... gdzies Ty lozko postawil???? :O

aaaaa... w takim razie nie przyduszaj tak dupiszonka pierzyna bo oddechu jakwidze zlapac nie moze. :D

Popłakałam sie ze śmiechu.Swoją drogą ile radości mogą dać zwierzątka.W katalogu mam :jazdę na baranie--wielbiciel to nie do Ciebie,i kto szybciej wydoi starego capa--to też nie do Ciebie.

A szkoda .Przecież to miłe zwierzątka.Szczególnie ten stary cap.Podobno zaprzyjażniliście się.

kurde... :D w takim razie badz ostrozny!!! I oszczedzaj sily bo juz od godziny stoje w kolejce!!! :O