Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

black velvet

szukam faceta

Polecane posty

Gość szalona mrówencja
Ma to być facet do związku czy luźnych pogawędek?:)

Jestem wolna więc niczego nie wylkuczam. Mam depresję i z \"normalnymi\" facetami mi zwyczajnie nie wychodzi. Ktoś, kto nie przeżył depresji nie potrafi jej zrozumieć. Dlatego postanowiłam poszukać wśrod depresantów. szukam wspoarcia, przyjaźni, moze czegos więcej i wzamian ofiarowuję to samo.

Gość Kowal34
Chyba nie tak! Chcecie się nawzajem dołować? A gdzie pozytywne myślenie?

Gość hjhjhjhjhjjhlhjhkln
bedac jeszcze nastolatkiem 2lata leczyłem sie u psychiatry na depresje... i wiesz co ci teraz powiem? W zyciu nie zwiazałbym sie z depresyjna osoba, zwlaszcza taka która specjalnie szuka innego wariata do towarzystwa:o

Nie, nie chcę się dołować. szukam kogoś komu pomoge (jesli ma depę) i kto pomoże mi. Zdrowi faceci albo nie wierzą w depresję albo każą przestać się uzalać...

Gość hjhjhjhjhjjhlhjhkln
lubisz wariatów, bo sama czujesz sie inna i ów uwazasz ze tylko z takim waryjatem bedziesz umiala sie porozumiec. poza tym "wariat" jest dla ciebie jedynie sloganem innymi słowy nie wiesz co mówisz:o gdybys bywała na grupach terapeutycznych dla depresyjnych i nerwicowych to uciekałabys od wariatów jak najdalej:o

Coś w tym jest,że dziewczyny zawsze wybierają tych zwariowanych, buntowanych i \"złych\" facetów. Kurcze co oni w sobie takiego mają? Ja też szukam faceta-zwariowanego najlepiej ;)

nic o mnie nie wiesz. użyłam słowa \"waryat\" owszem, jako sloganu. Dpresję mam od 3 lat i nie łapię kontaktu z facetami bo oni nie rozumieją ze mam zmiany nastrojów itepe. cierpię na chad więc skoro miales depresję to powinieneś wiedzieć czym to się objawia. Z ludźmi z lub po depresji dogaduję się lepiej, potrafią mnie zrozumieć. a co do grup terapeutycznych to chodze na terapię grupową i dobrze dogaduję się z tamtymi ludźmi.

Gość obawiam sie
ze nie znajdziesz tu takiego. mam depresje i nigdy sie zadnemu facetowi nie przyznam.

Gość W.S.
Coś w tym jest co pisze ''black velvet''. Sama chorowałam na depresję i łatwiej dogadywałam się z ludzmi, którzy też chorowali. Czułam, że rozumieją mnie, akceptują. I nie dołowaliśmy się nawzajem. Ludzie którzy nigdy nie mieli doczynienia z depresją uważają, że to chwilowy smutek i mówią ''nie martw się, bedzie dobrze'' albo ''weź się w garść'' , co wkurza zamiast pomóc :-(

Gość franek z budowy
tu sami waryaci przsiaduja :D choc zapewne nie znajdzie tu nikogo :( Postaraj nie dolowac sie bo to czy jesz prozac czy nie nie ma znaczenia No black velvet pokaz cycki to pogadamy :D

Depresja u faceta objawia się między innymi tym , że woli być sam i nie ma ochoty poznawać nikogo. Chyba źle szukasz.

Gość franek z budowy
niestety nie znam zadnego faceta z depresja i nie wiem czy nie szukaja jak do tej pory na kafe czytalem jedynie posty kobiet. Wydaje mi sie ze dla faceta ta choroba jest bardziej wstydliwa i nie przyznaje sie do niej. Na depresje i tak czesciej choruja kobiety takze ich jest wiecej.

Gość franek z budowy
Teraz nastaly czasy ze facet to towar deficytowy :D moze jedz do Irlandii tam teraz najwiecej jest facetow :)

ja miałem depresję ale już nie mam . mieszkam w stolicy i mogę pogadać o Twojej depresji !