Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewczak

Gratis test w Londynie dla Polakow

Polecane posty

wiatm, mieszkam w Londynie od kilku lat i zajmuje sie terapiami holistycznymi, masaze , swiecowanie uszu ...itp, oraz specjalna terapia umozliwiajaca na poczatku dokladnie okreslic przyczyne chorob i dolegliwosci a potem skutecznie leczyc krok po kroku, nazywa sie dlatego kontrolowana medycyna detoksykacyjna , od kilku lat jest uzywana ta metoda przez terapeutow i lekarzy w wielu gabinetach, poniewaz akurat ja jako jedyna posiadam na razie ten program komputerowy w Londynie , i pracuje na Anglikow zdrowie ;-) , zapraszam wszystkich POLAKOW z dolegliwosciami tzw. chronicznymi jak alergie/egzemy/wypadanie wlosow/ depresja/wszelkie bole ...itp na badanie GRATIS. wiecej o tej metodzie na stronie www.joalis.pl lub www.joalis.co.uk Chetnych prosze o kontakt mailowy. Serdecznie zapraszam .

Stosowałam Joalis (mieszkam w Polsce) i jestem bardzo zadowolona! Tak więc polecam! Bo jest na razie mało znany ale myślę że będzie bardziej znany. Czytam też książki Dra Jonasa o medycynie chińskiej, super napisane!!!

Gość krople joalis

mozna jakis kontakt w londynie do tego gabinetu ktory leczy kroplami joalis