Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukajaca odpowiedzi JA

Troche dziwne to co powiem...

Polecane posty

otoz kiedys juz bralam tabletki mialam dluzsza przerwe po czym teraz jestem w polowie pierwszego ''listka'' cieszylismy sie oboje z partnerem ze bedziemy zabezpieczeni ze teraz juz bez zbednych ''ubranek'' bedziemy to mogli robic gdzie bedziemy chcieli i do konca...i tu sie zaczyna moj problem seks wsyztsko ok ale po wsyztskim kiedy przyhcodzi moment kiedy on ''go''wyciaga i moment kiedy ja widze to co ze mnie wyplywa to poprostu mam odruch wymiotny lzy mi staja w oczy mam nadzieje ze moj partner tego nie widzi ale poprostu mamz tym problem probowalam sie hamowac ale no nie potrafie... ktos ma podobny problem?

ale to sila rzeczy nie da sie nie popatrzec na to...od razu mnie cofa jak na zawolanie;(

Gość leniuch niesamowity
niech ci kończy w ustach i połykaj, nie będzie nieestetycznego problemu

jak to się nie da??? ja nigdy nie patrzę :P wolę po wszystkim popatrzeć na mojego ukochanego, przytulić się do niego, a nie zawracać sobie głowę takimi rzeczami. niech sobie wypływa i co mi do tego, najwyżej po raz 10000 prześcieradło wypiorę :D

tego chyba bym nie wytrzymala zupelnie:P

ja tam nie patrze. po stosunku odpoczywamy chwile, a potem prysznic. i nie to, że nie patrze bo nie chcę tylko po prostu to by było glupie gapić sie jak sperma z pochwy cieknie. ja sie do faceta przytulam i dajemy sobie buzi a nie obserwujemy co gdzie leci.

no niech wyplywa tylko skad takie cos sie u mnie bierze przeciez to wsyztsko normalne jest i w ogole...kiedy np konczy mi na brzuszku czy posladkach nigdy tak nie mam...a kiedy konczy w srodku i wychodzi to jest dla mnie jakis koszmar

z tym połykaniem to nawet ciekawe, nie wiem tylko jakby zareagował :)

Gość Incarnatus
Sperma nie gryzie. To zwykła męska wydzielina, bardzo czysta. Wy macie jajeczka my plemniki. :P

28.07] 15:20 nie moja wypowiedz!

Gość ona2
kurde a ja sie zastanawiałam czy tylko ja tak mam tzn nie brzydzi mnie to ale jakis dyskonfort czuje dgy ze mnie wypływa sperma dlatego nie ma rady kochamy sie z prezerwatywa

Gość ja po stosunku
zakładam majteczki z wkładką i sperma wsiąka w nią i jest oki ;)

Gość whattttttttt
O matko i córko! Nigdy kochając się nie kończyliśmy z moim ukochanym "we mnie"! I nie wiedziałam nawet , że sperma wypływa z pochwy po wszystkim! Za kilka dni zaczynam brać pigułki i.. chyba będę miała ten sam problem co autorka topiku..

Jak to nie wiedziałas że wypływa... przeciez nie wsiąka w ciebie... urojone problemy

PS. sperma to troche białawej cieczy, a jak masz okres to sie nie brzydzisz? pełno śmierdzącej, zagęszczonej krwi ze skrzepami...

Gość whattttttttt
No wiesz.. z ta brzydką, zdęstniałą krwią mam doczynienia od 15 roku życia.. a z wyciekiem śmierdzącej spermy z mojej pochwy yyyyy nigdy.. fuuu jak ja to przeżyję.. bleeee ochydztwo!!

o rany... nie bedziesz sie chyba na to gapic... poprzytulacie sie troche a potem skoczysz pod prysznic żadna tragedia... to nie jest tak że leci z ciebie wiadrami, ja w ogole na to nie zwracam uwagi

whattttttttt bedziesz musiala sie przelamac, chyba, ze nie planujesz w przyszlosci dzieci..