Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andzia_a

Życie nie jest takie złe

Polecane posty

Ariane, pewnie ze nigdy nie jest za pozno :) Mni jdna bardzo dobra kumpela z klasy olała i nie powiem, chwilami jest mi z tym bardzo zle. Zobaczymy, jak bedzie w roku szkolnym. Poki co poznaje nowe osobe tu u mnie na osiedlu. Przeprowadzilam sie tutaj z powrotem 3 misiace temu. Z powrotem bo wczesniej tutaj mieszkalam... Nawet na tym glupim gadu \"odswiezam\" znajomosci :), nie mozna byc hermetycznym. Czlowiek potrzebuje zycia w stadzie...aczkolwiek ja bardzo czesto lubie byc sama. Wole sama pojsc tu czy tam, przejsc sie do glupiego sklepu czy isc sama na lody...ale to nie to, co z drugim czlowiekiem. Wystarczy bliskosc i gesty... Dlatego Moje Drogie, nie pozwolmy by faceci nami rzadzili, kurde no ! Oni moga sie spotykac z kumplami i moga gadac o babach i samochodach to i my mozemy sie razem spotykac i gadac o facetach, ciuchach, seksie, jedzeniu, zyciu ogolnie...co tam chcemy :D

dokladnie, nie mozna ograniczac sie tylko do swojego faceta tak jak ja to kiedys robilam, Andziu wyslalam Ci książke:) poza tym jak facet odejdzie.. przykro jest wtedy zostac samej bez zadnej psiapsiolki

heheh pospieszylam sie ;) no dostalam ją tu kiedys:) ciekawe rzeczy tam pisza, niby oczywiste a czlowiek zaslepiony miloscia czasami takie glupie rzeczy robi;/

Marilyn masz rację. Czasami trzeba pobyć troche samemu, ale z drugiej strony potrzeba nam innych osób: to pogadania, powygłupiania się czy chcoćby tylko pobycia razem :)

Ariane dziekuję Ci za książkę:) Na pewno ją przeczytam tylko najpierw muszę uporać się z Harrym Potterem, a jestem dopiero na IV części. Ja planów na dziś (jak na razie) nie mam żadnych :/

Dzięki Ariane za linki, własnie tam zajrzałam. Dobre :D Co za orginalne i pełne głębi teksty, no i ten teledysk ;) Świetne!!!!

nie ma sprawy, trzeba sobie poprawic jakos humorek;) dzieki za leczo jak ja dawno tego nie jadlam mmm:D

Mimo wsztstko tak :) Życie jest za krótkie żeby się zbyt długo smucić i dołować!

Ariane ja mam tak samo, jeszcze dorzuciłabym np. winko, coś słodkiego i pogode ładną :) No i rozmowę z fajnym facetem - wystarczy spojrzeć na Marilyn jak się cieszy :)

Własnie jest u mnie moja mała bratanica, która daje mi baardzo dużo radości i szczęśćia:) Mała jest niesamowita! :) Uwielbiam ją!:)