Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andzia_a

Życie nie jest takie złe

Polecane posty

Marilyn Gegia podała linki i tam są takie slodkie rzeczy :) Nie wiem własnie gdzie podziewa się Ariane :/

A gdzie on jest teraz? Aaaaa rozumiem... znaczy to ze nie wroci tak szybko... a jak mu umowe przedłuzą??? Kurcze, szkoda mi Ciebie bo tez przez to kiedys przechodziłam... az zerwał :O Ale to dupek był, Twoj mam nadzieje jest inny :)

andzia to ty jadlas te wisnie???????? one nie byly czasem z alkoholem:P

aaaaaaaaaaaa teraz wszystko jasne bo juz sie wystraszylam ze cos wkleilam i nie pamietam chcesz to ci tez jaksi suwaczek andzia zrobie

a na jaki temat bys chciala dotyczace czego? jakiego wydarzenia????

musze znac date zeby zrobic suwaczek wiec chyba ciekzo bedzie z niespodzianka moze ile zostalo do twoich urodzin bys chiala?

moglabym ci zrobic ile jestes ze swoim ale on chyba nie ejst wart takiego czegos...

Oooo może być.... Urodziny juz w tym roku miałam, ale możesz mi zrobic ile czasu do nastepnych :) Urodziny mam 18 maja, wtedy urodziny tez ma moja największa milość czyli moja mała bratanica, na dodatek jest jeszcze moja chcrześniaczką :)

andzia jak nie chesz podawac tak oficjlanie jakiejs daty to mi na gg napisz jak cos

znow stronke otowrzylam z pozdrowieniami dla merilyn:P ona wie o co cho:P

Muszę Was na razie opuścić dziewczynki, bo mojemu bratu teraz jest potrzebny komputer:( Ale może jeszcze tu wejde, a jak nie to pogadamy jutro :) Trzymajcie sie kochane moje!!!! ❤️ Pa pa

dziewczynki ja tez uciekam do mojego K przytulic go i ucalowac potem wieczorkeim do was zajrze buziaki 👄

heheh Marilyn ja napisalam ze sie godzilam, a nie głodzilam;)pojesc to ja sobie lubie:D a bylam na koncercie ze znajomymi, u nas w częstochowie byl koncert charytatywny dla ofiar tych trąb powietrznych, wlasnie wrocilam:)