Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andzia_a

Życie nie jest takie złe

Polecane posty

ja ci dam teraz placzemy wpierdziele na tylek i bedzie dopiero cyrk;-)

marilyn moj K zawsze mowi do mnie skad ty tyle wojska wezmiesz jak mu mowie ze chce mu wpieprzyc:D

Marilyn, moja mama pracy nie moze znalezc ani ja, to mnie martwi , a on zamiast mnie wesprzec.. to jak zwykle koledzy ważniejsi

ciekawe co tam u naszej Andzi, mam nadzieje ze moze chociaz ona ma dobry humor:)

ariane na penwo cos znajdziecie zobaczysz nie ma tego zlego co by na dobrenie wyszlo!!!

mam nadzieje, musi sie jakos ułożyć, nie za bardzo wierze w to co mowie ale lepsze to niz zadręczanie sie

Ariane, Kochana - predzej czy pozniej znajdziesz. Moj M w Irlandii szuka i szuka i co ? Nie przyjma chlopaka bo jest po maturze a szef jest bez więc co ? Pracodawca nie moze byc gorszy od pracownika :o

no ciezka sprawa, sama wyjade z tej kochanej polski jak nie dostane kasy, juz nie wspominam ze moja mama ma swoje lata i praktycznie jest skreslona, taki kochany kraj,

moje łzy go juz nie wzruszaja;] poprawka mialo byc * nie dostane pracy, juz ta kasa tylko chodzi mi po glowie , masakra, ano widzisz MArilyn chcialam jego wsparcia to on byl zajety nie bede sie prosic..ehhh

tak jak ja wyjezdam z polski bo w tym jebanym karaju ja po studiach zarabiam mniej niz ludzie po zawodowce do czego to doszlo?????????

wiecie co moglas isc odrazu na fryzjerke a nie bawic sie w studia i certyfikaty z jezyka:O

gregia dokladnie! jestem zarejestrowana w posredniaku i nie ma nic dla mnie, jestem w trakcie robienia magistra z jezyka obcego, ale za to jest praca dla, magazynierow ,szwaczek, fryzjerek,itd, a dla kogos po studiach jak sie cos znajdzie to naprawde cud! masakra

Tragedia...co to za system teraz ? Tyle nieuków, że tak już napisze i co ? Oni tak wiele dostają a porządni ludzie doprasic się nie mogą o robote...Moj brat teraz na grafike idzie. Ciekawe co będzie później.

Gość uwielbiam cie ariane
🌼