Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andzia_a

Życie nie jest takie złe

Polecane posty

u mnie na razie wszystko ok:) troche ostatnio jestem zajęta ale korzystam poki moge;)

Dzień dobry dziewczynki! :) Co słychać? U mnie kiepska pogoda, chłodno i pada, ale to nic bo juz za pare godzin weekend:):):):) Hurrra! Ciesze sie Ariane,że pogodziłaś sie ze swoim chlopakiemm i że jest dobrze :) Pozdrawiam i życze miłego dnia :0

hej laseczki:) u mnie pochmurno a ja mam dzisiaj zamiar myc okna:D Marilyn on wyjezdza na kilka miesiecy i wraca na miesiac albo 2, mam nadzieje ze nie bedzie padać:)

czesc laski! u mnie leje od samego rana:O chyba na plaze za moment pojade takie boskie lato

Witam laski ponownie!!!!!!!:) Wreszcie mamy weekend!:):):):):) I nie przeszkadza mi nawet to,że jest pochmurno i jak zaraz lunie deszcz to oj będzie się działo ;) Ale jednak wolałabym słonko to bym się troszke poopalała, a tu pewnie znowu nic z tego :/ ale za to dzsiaj się bawie-idę na imprezkę ze znajmomymi! :):):) A co tam u Was moje drogie?

Super, super, super ! :D U mnie pogoda była piękna ale teraz się coś pogorszyło. Mnie to osobiście nic a nic nie przeszkadza. Jak dla mnie może i lac :D. W przyszłum tygodniu zapowiadali dużą poprawe, słoneczko ma byc i w ogóle - wybiore sie wtedy na basenik :D. Ja mam się fantastycznie, naprawde....błogostan :) mimo, że jestem głodna. Czekam na brata to pójde do babci na obiad :D

od razu mi weselej dziewczyny:), ciesze sie waszym szczesciem naprawde:) u mnie pochmurno moze lać kocham deszcz;)