Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andzia_a

Życie nie jest takie złe

Polecane posty

a walsnie andzia jak chcez to ci dam stronke z allegro u kogo zamawiał moj K perfumy light blue bo ejst znowu licytacja 5 butelek tu na penwo taniej wyrwiesz perfumki niz tak normalnie i gwarancja ze sa oryginalne bo ja je jzu mam

Wierze! Takie dwa temperamenty :D Musze kończyć. Jak mi sie uda to jeszcze odezwe się później, a jak nie to pogadamy jutro. Miłego popołudnia i wieczoru :)

Rzeczywiście fajny ten K. :D heeeeeeeeeee. Mój M. jest świetny ! Czasem jak coś mówi to nie wiem co się dzieje. Jakieś słowa z kosmosu. Jestem Jego Świruską :P...słyszałam, że do siebie pasujemy więc coraz mocniej wierze w tą naszą przyszłość. ❤️

marilyn wiara czyni cuda!!!! a aj wpierdzielam 3 bita!!! xxl moj ulubiony :classic_cool:

Smacznego żarłoki! :) Marylin masz bardzo dobre podejście, na przed Toba i M swietlana przyszłość widze :D

Ja powoli szykuje się do wyjścia. A Wam moje drogie życze miłego wieczoru :) Do nastepnego pogadania. Buziaczki 👄

a tu co taka cisza????????? dziewczyny pewnie dochodza do siebie po popijawie a marilyn odsypiasz pewnie nocne rozmow z M co:P

Witajcie! :) Co słychać w tą słoneczną sobotę? Ja własnie wróciłam z zakupów, nie kupiłam sobie nic szczegolnego bo to były głównie zakupy spożywczo-chemiczne. A tak poza tym to odpoczywam i cieszę się wolnym dniem :D Mam nadzieje,że u Was wszystko dobrze. Pozdrawiam!!!

Hihihihihihi, siemano :D No pogadaliśmy dłużej ale bez przesady, hyhyhy. Rano ładnie wstałam :P i tak leje od rana, ekstra ! :D. Byłam z mamą w mieście, nie dawno wróciłyśmy i teraz trzeba wziąć sie za jakieś porządki. Hyhyhyhy :D MIŁEGO, MIŁEGO ❤️

hej laski, ja dzisiaj w domciu siedze :( ale jakos to wytrzymam , dosc dlugo sie nie odzywalam co tam u was wszystko sie uklada?:)

Cześć dziewczyny! :) Co tam u Was? Marylin jak widze zabalowała wczoraj i teraz pewnie odpoczywa :D Ja byłam zmoim wczoraj na pysznej rybce i ogolnie nie bylo źle. a dzisiaj wrezzcie jest u mnie bardzo ciepło i świeci słońce, aja już od ponad godziny smarze się na balkonie!!!!!!!!! :D:D:D Ide teraz poopalać tył (bo na razie oplałam przód):) Odezwe się później. Miłej niedzieli :)

a czemu tu taka cisza??????????? dziwczeta co sie dzoeje??????????? to pewnie ta pogoda. w taki piekny dzien szkoda siedziec w domku przed kompem buziaki 👄

Rzeczywiście dzisiaj zapanowała tu pustka, ale Gregia masz racje,że w taka piekna pogodę szkoda siedzieć w domu. Jak Wam minął weekend? Mi bardzo przyjmnie, szkoda tylko,że tak krótko trwał i jutro znowu musze wcześnie wstać i iść do pracy :> Miłego wieczoru!:) Buziaczki

A ja witam popołudniu! :) Jeszcze 15 minut i idę do domku, odezwę się później, a Wam kochane życze miłego poniedziałku. I popieram Gregie-wracajacie tu ino juz ;)