Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andzia_a

Życie nie jest takie złe

Polecane posty

o to milej zabawy Marilyn:) ja ide na aleje z kumpela na lody, u nas w Czestochowie ludzi dzisiaj mnostwo :)

Widze,że miło spędzacie czas:) Ja też byłam na lodach i piwie i własnie wróciłam bo jutro znowu trzeba wrócić do szarej rzeczywistości, ale tylko 2 dni i znowu wolne :) Ariane u Was rzeczywiście dzisiaj ludzi pełno, fajnie :) Pozdrawiam!

Witam! 🌼 Ja ma się dobrze, dziękuje bardzo :) A jak tam było na imprezce Marylin? Pozdrawiam!

Hmmm.... ciekawa Marylin, czyżby mały/duży kacyk ;) U mnie ok! Podejrzewam,że ja będe miała potężnego kaca w sobote bo jutro czeka mnie wielka, babska, oddziałowa impreza przy grili, piwku/drinkach przy muzyczce!Organizujemy takie imprezy co roku i zawsze jest SUPER!!!! :D

Babyyy... nie wiem co ma zrobić. Mój M. niedługo ma urodziny. Jest kilka opcji. Żeby wysłać paczke do Irlandii - martwie się, że nie dojdzie.... Złożyć Mu życzenia i niespodziewanie dać prezent jak wróci albo może po prostu zrobić prezenet typu coś na stronke wrzucić, zrobić jaką grafike, fotki, muzyke... doradźcie coś...

Cześć dziewczęta! Marylin mysle,że ten pomysł ze zrobieniem stronki dla niego jest fajny! :) Co tam u Was? Ja odpoczywam po wczorajszej babskiej imprezie-było świetnie! :)U mnie świeci słoneczko więc pół dnia spędziłam na balkonie opalając sie, a teraz sprawdzam co tam w świecie słychać. Miłej soboty! 🌼

Cześć !!! :) Wczoraj nie było czasu nawet po stronkach po hulać...była impreza - ognisko. Całkiem całkiem było :) Mam się bardzo dobrze, a Wy ? Jak tam ? M. dzwoni, pisze :D rozmawiamy na skype, cudownie : ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Andziu - myślisz, że tn pomysł ze stronką fajny ? Tylko kurcze nie wiem jak to wszystko zrobić. W sumie to kolega mi pomoże bo ja się tam na tym nei znam...musze jakiś projekt zrobić, wzór jakby to wszystko wyglądało... no nie wiem. Mam jakieś 20 dni na to :P heee

Hej Marilyn! Widze,że milo spędzasz weekend, no i te rozmowy z M.-sama radośc :) U mnie nuda! :( Mysle,że ten pomysł ze stronka jest fakny. Bo wysłanie paczki do Irlandii pewnie nie jest najtańsze i pozaty jest obawa,że paczka nie dojdzie. A kiedy M. przyjedzie możesz mu osobiście cos jeszcze podarowac :) Pozdrawiam!!!

Ja też bym sie cieszyła jakby ktos dla mnie strone zrobił :) Ano nie mam na dziś żadnych planów-to sie nudze :( A Ty co porabiasz?

Ja w sumie tez nie mam. Wczoraj była impreza - ognisko. Mnóstwo ludzi ! Masakra :P Obijam się, jak to w niedziele. Może na rolki pójde pojeździć albo coś. Póki co oglądam TVP2 - jst Myslovitz :D Ach ❤️ Andziu ale nie taka strone wiesz, że sie cos klika czy cos no :P tylko taka jedna strona, coś tam na niej bedzie.. jakies fotki, tekst, muzyczka. Nie mam tylko pomysłu, jak to wszystko skomponować

Rozumiem o co ci chodzi-niestety nie pomoge Ci w jej tworzeniu ani nie podsune ci żadnego pomysłu bo poprostu nie mam pojęcia jak sie taka stronke tworzy!

Na pewno cos fajnego wymyślisz :) Musi tam być tez Twoje zdjęcie :) Miłego popołudnia! Pa pa

Cześć Marylin:) Ja niestety na lenistwo nie moge anrzekać bo dzisiaj miałam straszny zapieprz w pracy, zresztą tak jest w każdy poniedziałek, a czasem przez cały tydzień-ale szpital to szpital i tu nie da się nic przewidzieć ani zaplanować. Teraz siędze z książką, rzucam okiem na jakis program w tv i relaksuję sie :) Miłego wieczoru 🌼 P.S. A gdzie reszta koleżanek-Ariane, Gregia gdzie sie podziewacie????????

czesc dziewczynki 🌼 ja teraz rzadziej siedze bo sie do wyjazdu do norwegii przygotowuje a do tego mam takie mdłosci ze nie pytajcie nie moge jesc miesa ani nawet na nie patzrec, na kapuste kiszona i ogorki to juz wogole tylko slodkie bym jadla!!!! w takim tempie to w 4 mieisaicu bede wygladac jak bania stannia i bede mogla robic za ponton 😭 pocieszcie kolezanke 😭

marilyn jakby z ta stronka nie wyszlo to na onecie sa super wirtualne kartki na maila z muzyczkami i jakimis historyjkami moj K mi czest przesyłal jak cos przeskrobał:P naprawde slodkie!!!

Cześć Gregia! Pierwsze słysze o Norwegii!!!Co Ty zamierzasz tan robić? Na jak długo tam jedziesz? Nie martw sie z tym przytyciem, na pewno będziesz ładnie wyglądała-jak zresztą większość kobiet w ciązy :)

jak wiekszoc mlodych ludzi wyejzadzamy za lepszym zyciem... tu to tlyko sie dlugow nabawisz a mnie sie nie usmeicha przez 25-30 lat spalcac kredyt za mieszkanie bo tu inaczej chaty nie kupisz pzatym chcialoby sie wesele zrobic a to wydatekrzedu 20 tys:O w Oslo moj tata ma firme weic moj K ma zapewniona robote a ja znma jezyk mam certyfikat na potwierdzenie znajomosci jezyka wiec dam rade a jak bedzie ciezko to u taty poparcuje