Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andzia_a

Życie nie jest takie złe

Polecane posty

Andzia moze kogos w spzitalu poznasz?????? a pub 1 z lepszych miejsc do poznania faceta!!!

W szpitalu to raczej małoprawdopodobne bo to jest szpital o charakterze polozniczo-ginekologiczno-dziecięcym więc są tam głównie kobiety i dzieci. Więc zostaje mi pub :) Miłej pogawędzki Marylin :)

w pracy jestem najmłodsza, wszyscy sa ode mnie starsi o conajmniej 10 lat, więc siłą rzeczy wszystkie moje koleżanki mają juz mężów i dzieci(niektóre z tych dzieci są w moim wieku).wychodze z nim gdzieś od czasu do czasu, choć są świetne to wiadomo,że to nie to samo co moje rówieśnice bo one maja inne problemy i inne życie niż ja. Co do koleżanek w moim wieku to przez lata znajomości sie powykruszały, a te koleżanki co pozostały sa mężatkami lub mają chłopaków(moje najbliższa przyjaciółka za jakieś 2 tygodnie zostanie mamusią) Ja NAPRAWDE NIE MAM ANI JEDNEJ WOLNEJ koleżanki. Więc jak widzisz nie za ciekawie to u mnie wygląda.

No własnie jakos z tym cięzko :( Tym bardziej,że kolezanki z pracy pare razy próbowały mnie pare razy sfatać i nie wyszło nam to na dobre-przykładem jest mój ostatni związek.

Andzia zobaczysz ze kogos poznasz:) w najmiej spodziewanym momencie!!!

ale dobrze ze chcesz kogos poznac a nie ze odechcialo Tobie sie facetow na jakis czas:)

Tak naprawdę to sama nie wiem czego chcę :( z jednej strony chciałabym kogoś poznać, a zdrugiej... boje sie :(

uwierz mi Andzia ze ja cebie doskonale rozumiem i wiem co pzrezywasz!!!

mysle ze takiego frajera jak moj byly to nie mialas!!! az dziwne ze sie jakiejs traumy nie nabawilam!!

boze jak teraz pomsyle jaka ja głupia kiedys bylam!!! no 100% blondi

Nie, naszczęście nie był taki beznadziejny. Ale jak sama wiesz normalny też nie był- bo jak nazwać związek normalny skoro on pewnie nie znał nawet mojego adresu ;)

to rzeczywsicie ja bym mu jescze na do widzenia fakolca pokazala tak tak to mowie ja przyszla matka:P

Dzień dobry! :) Mamy piekny, słoneczny i WOLNY dzień-czego chciec więcej? :) Co tam u Was moje kochane? U mnie ogólnie nie jest źle, mam zamiar skorzystac dzisiaj ze słonecznej pogod i idę sie poopalać. Do później. Miłego dnia 🌼

hej Aniu:) u mnie tez ok po staremu, tez ide dzisiaj poopalac sie bo cieplutko i sloneczko swieci:)