Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andzia_a

Życie nie jest takie złe

Polecane posty

Andziu, co za książke dorwałas ? :P Gregio, Słodyczko Ty nasza :D hehehe....Pontoniku, hahaha !!! Masakra :D nie pękaj ! Podaj mi prosze te stronke z tymi kartkami (gulałam coś na onecie ale nie wiem o które chodzi, hyhyhy)

Cześć moje kochane! Gregia całkowicie Ci rozumiem,że wyjeżdzasz bo w naszym kraju rzeczywiście trudno cos osiągnąć. Ale też Ci poziwiam,że decydujesz sie na wyjazd i bycie z dala od domu, kiedy jesteś w ciąży. Marylin moja droga ja dalej czytam Harrego Poterra-jestem juz na 5 częścia, a każda część jest coraz grubsza ale i coraz bardziej wciągająca. Pozdrawiam i żyucze miłego dnia 🌼

Marilyn podaje adres do tych karteczek: http://kartki.onet.pl/ tak wspomniałam o tych kartkach i patzre a od mojego K wczoraj tez dostalam tez kartke DLA KOCHANEJ MAMY ale slodki jest 👄 Andziu ja narzie jade tak na 7 miesiecy ale przyjade tutaj rodzic, chodzi nam zeby pieniazkow troszke zarobic na wyprawke dla malensta, chcemy samochod wymienic i na slub zarobic a w norwegii sa swietne zarobki nie porownywalne wogole z wiekszoscia krajow w Europie Zachodniej

A ja jade do Zakopanego z mamą, kurde :P...Nie wiem co ja tam będe robić ale ok. Coś się wymyśli. Pochodzi po górach i w ogóle, hyhyhy. Wprawdzie nie będe tam sama z mamą, tylko z Jej chłopakiem i młodszą córką. Katastrofa :D Mam nadzieje, że będzie fajnie. Wracam jutro wieczorem. Nie mam zamiaru tam siedzieć dłuższy czas. W sumie to z M. i tak nie rozmawiam bo internet będzie miał dopiero za jakieś 2 tygodnie :(... no ale oczywiście kontakty są ! Telefon, smsy jak najbardziej :):):):):):) Pozdrawiam Was i całuje 😘 🌼 ❤️

Cześc dziewczyny! :) Mnie też troszkę tu nie było. Ariane jak tam poszukiwanie pracy? Masz już coś na oku! Marylin fajnie masz z tym Zakopanem!:) Na pewno nie będziesz się tam nudziała. Zazdroszczę Ci tego wyjazdu:) Baw sie dobrze!!! 🌼 Miłego weekendu! ❤️

Cześć Marylin! :) To dobrze,że fajnie spędziłaś czas w górach. Też chętnie wybrałabym sie do Zakopanego :) Mnie weekend mija na odpoczywaniu i zbieranu sił na nowy tydzien pracy ;) Wczoraj byłam na grilu u znajomych. Obżarłam się jak nie wiem, a na dodatek otarłam sobie noge o drewniane schodzy ale i tak było fajnie :D

zazdroszcze Ci Marilyn, wazne ze sie dobrze bawilas:) u mnie wszystko ok, pracy na razie nie ma, zobaczymy co bedzie dalej :)

Nic mi sie nie chce i tyle Wam powiem :P:P:P Najchetniej to bym sie głebła na łóżko ale szkoda czasu, kurcze. Moze ogarne trochę wpokoju bo niezły bałagan jest. Żeby mi się chciało, tak jak mi się nie chce :P

Cześć dziewczyny! 🌼 No i mamy nowy tydzień. Pogoda znowu sie popsuła i zrobiło się tak jakoś jesiennie, a ja chce jeszcze lato i wakcje, chce gdzieś pojechać!!!! A co tam u Was słychać? Marylin rozmawiałas już z M po Twoim powrocie? Pozdrawiam :)

Andziu, jak samopoczucie ? Jak sie miewasz po \"związku\" ? ❤️ Ja dzisiaj już nie wiem co mam robic! Mam się zobaczyc z Natalią (tą kumpelą co mnie olała), na siłownie mam iśc, na grila i do kina...Musze z czegos zrezygnowac ale nie wiem co i jak, ha :D MASAKRA!

Cześć Marylin!:) Jak na razie \"po związku\" czuje się dobrze i odpoczywam od facetów, choć mam nadzieje,że to zbyt długo nie potrwa ;) Ale jesteś rozrywana kobieto! Napisz jak tam spotkanie z Natalią? Buziaki ❤️

Ciesze się Andziu :) :) :) :) Tak, rozmawiałam z N. wytłumaczyła mi wszystko, przeprosiła po raz kolejny. Było sympatycznie, jak to zwykle bywa - przy Niej tak jest....zmieniła się, dojrzała : ) ...ale kurcze, coś mi nie pasowało. Nie czułam do końca tej wielkiej chęci do Jej osoby. Może wszystko musi przyjść z czasem ? Zobaczymy, jak w będzie w roku szkolnym. :) Tak poza tym to mnie wszystko boli :P byłam na siłowni, ćwiczeniach aerobowych, w saunie :D hahaha, nie ma co. Na grila poszłam dosłownie na chwilę, pogadałam i takie tam. Miałam mocny sen ale telefon z rana od M. postawił mnie na nogi, hrhrhrhr...Kochany Moj ❤️

Cześc Marylin! No widze,że porządnie się za sibie wziełaś! :) Siłownia, sauna. no no no... :) Ale Ty i Twój M jesteście słodcy! ❤️ Ciesze sie,że u Was wszystko ok! :) A co do Twojej koleżanki to całkowicie Cie rozumiem, miałam to samo-tylko,że my już przyjaciółkami nie jesteśmy. Ona zrobiła mi wiele złego, przy mnie sie usmiechała, mówiła,że jesteśmy jak siostry, a za moimi plecami wszystkim opowiadała o mnie i o rzeczach, które powiedziałam jej w sekrecie. Mimo,że mnie przepraszała to i tak robiła swoje, a ja juz przy niej nie mogłam zachowywać sie normalnie, nie mogłam z nią rozmawiać bo ciągle bała sie,że pobiegnie z tym rozgłaszać to dalej. Pozdrawiam! buziaczki

Hihihihihihihihi :) A jak ja się ciesze, heeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :D normalnie motylki, ślimaczki i inne robaczki w brzuchu mam....hrhrhrhrhrhr A jeśli chodzi o N. to zobaczymy :). Zależy mi na przyjaźni z Nią (...)

Wirze Ci Marylin!!!! Ale musisz wytrzsymać jeszcze troche, a czas leci bardzo szybko i nawet sie nie obejrzysz jak spotkasz swojego M!!!!!!!! :)

Cześć!:) No i wreszcie mamy weekend i wreszcie będe mogła się wyspać!:) Marylin do której idziesz kalsy? Jak tam M? Pozdrawiam🌼

Za dwa miesiące widze się z M. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! albo za dwa miesiące bez jednego dnia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 3 listopada półmetek, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa MASAKRA !!!! ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ : )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))