Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość filipfoksa

dlaczego sie wstydzicie swoich partnerów ??

Polecane posty

Gość filipfoksa

no właśnie!! ostatnio próbowałem wyrwać fajną pannę ale dziwnie mnie traktowała, tzn za wszelką cenę nie chciała powiedzieć czy kogoś ma:( nie rozumiem tego! ja nie mam dziewczyny ale dlaczego osoby które mają swoje drugie połówki często widuję je same na imprezach i róźnych innych miejscach albo też zdarza mi sie czest złąpac wzrokowo jakąś laskę nawet kiedy ona idzie ze swoim facetam za ręke :( ?? to jakieś chore!!! czy jest ktoś kto jest mi w stanie to wtłumaczyć????????????

ja się nie wstydzę :O a ostatnio byłam na imprezie bez niego i mnie 4 próbowało \"wyrwać\" i kurwa nie docierało do nich, że mam faceta bo byli zdania, ze skoro przyszłam sama to na pewno mam ochotę na seks z dopiero co poznanym kolesiem :O :O także widzisz to działa w 2 strony

Gość filipfoksa
jak dawałaś im do zrozumienia że jesteś zajęta?? powiedziałaś to wprost??

Gość OliwaSprawiedliwa
A co chorego w nawiązaniu kontaktu wzrokowego jest ???? To tylko spojrzenie, nie szybki numerek i zdrada :o

no raczej że powiedziałam i to zaraz na wstępie po tym jak jeden zaczął mnie niby przypadkiem po tyłku smyrać :O wiec powiedziałam, ze mam faceta i bardzo go kocham i czasami chodzimy osobno na imprezy ale to nie znaczy, ze chodzimy tam po to, żeby sie puszczać nie docierało i suma sumarum musiałam imprezę opuścić przedwcześnie bo sie odczepić nie chcieli a mnie zaczęło to irytować w takim stopniu, że odechciało mi sie bawic :O p.s nie 4 naraz mnie atakowało, żeby nie było że jakaś mega laska ze mnie :P :P :P :P

Lepiej być chyba takim chłopakiem, który bezczelnie na dyskotece wyrywa dziewczynę niż takim, który siedzi latami w domu i tylko marzy o dziewczynie:( Tylko, że ja nie potrafiłbym i nie chciałbym być takim, który tak bezczelnie wyrwa:(

Ja ostatnio powiedzialam jasno i wyraznie, jestem dumna ze go mam (jak mozna sie wstydzic swojego ukochanego???????????????? :O)

aha i czasami chodzimy osobno nie dlatego, że sie wstydzimy tylko czasami takie wyjście z psiapsiiólami / kumplami w jego przypadku bardzo dobrze robi dla obu stron bo 24 godziny na dobę cały czas ze sobą jest delikatną przesadą wg mnie :P a jak z związku jest ZAUFANIE to nie ma żadnego problemu w takich wyjściach bez siebie

Jak to czytam to uświadamiam sobie, że jak nie zacznę podrywać dziewczyn to zostanę samotny do końca życia. Tylko ja jakoś tak nie lubię podrywać, czemu to chłopak musi podrywać:(????????????

Gość OliwaSprawiedliwa
big city - posłuchaj sobie kawałka Łony "Fruzie wolą optymistów"

big city boy ---> mojego faceta ja poderwałam bo on chciał ale bał się, ze go spławie (nie wiedział, że on tez wpadł mi w oko :D :D )także bądź dobrej myśli ;) ;) ;)

Gość OliwaSprawiedliwa
Ah...codziennie patrzę na ludzi Wszyscy mają hobby , trochę sobie pomarudzić Niech mi z oczu zejdą Dziś chcę poczuć optymistyczny flavour Fruzie obok pesymisty obojętne przyjdą Dlaczego jestem pozytywnie nastawionym Mc ? Ehe...Bo kobiety zawsze będą za kimś takim tęsknić Z frustratem choćby o największej pensji Żadna fruzia nie pójdzie na dancing Nie mówiąc już o pójściu gdzie indziej Nie każdy ma to co natura dała Lindzie Ale ona ma ochotę a ty nie masz humoru Nie...w moich piosenkach jest za dużo hardcore Nie masz wyboru człowieku , czacha dymi Pamiętaj że kobiety kochają optymizm Zaraz powiem czemu każdy problem ma rozwiązanie Jeśli nie ma rozwiązania to nie ma problemu Nie ma problemu , trudno nie zrozumieć tego systemu Zobacz ilu supermanów ,ah żadna fruzia nie chce z nimi gadać Bo są sfrustrowani Ref. (2x ) Nie narzekam chociaż jestem niższy niż Clint Istwood Chociaż nigdy nie dołączę do grona kulturystów Chociaż nie znam setek przysłów , nie narzekam Bo fruzie wolą optymistów Nawet jeśli nie jest to końca prawdą , powtarzaj sobie "Ee...kobiety mnie pragną" Człowieku , spójrz w przyszłość Widziałeś żeby ktoś jakąś fruzie zauroczył swoją depresją ??? "Cześć jestem Franek , mam doła i depresję sporą" Nie człowieku , to jest przecież jakiś horror To nie tędy dróżka , jeśli chcesz żeby jakaś fruźka poszła z tobą do kina Codziennie , widzę jak dobry chłopaczyna , życie desperata rozpoczyna A wszyscy wiemy że fruzie lecą na takich , Jak do ciepłych krajów ptaki, kiedy tylko nadchodzi zima Choćby było nie wiem jak źle , nie poddawaj się Choćby zaszła jakaś straszna awaria Pamiętaj : Fruzie wolą optymistów A nawet jeśli nie to dobrze wierzyć w ten optymistyczny wariant Ref. (2x ) Nie narzekam chociaż jestem niższy niż Clint Istwood Chociaż nigdy nie dołączę do grona kulturystów Chociaż nie znam setek przysłów , nie narzekam Bo fruzie wolą optymistów

OliwaSprawiedliwa Wiesz, że już kiedyś jakaś dziewczyna też mi poradziła posłuchać tą piosenkę? Musi coś w tym być. Posłucham. Ale nie wiem czy mi to pomoże. A co wyglądam na pesymistę tak? Trzeba by było niezłej siły, żeby stać się optymistą, mimo że to co powoduje mój pesymizm wciąż trwa - brak dziewczyny. No ale takie życie. Jak komuś się dobrze wiedzie to przychodzi do niego kolejne szczęście a jak źle to kolejne nieszczęście...

Gość OliwaSprawiedliwa
jestes maruderwm - to odpycha

Gość filipfoksa
jedna z dziewczyn kiedyś powiedziałą mi że czesto dziewczyny nie chcą mówić wprost o tym że mają jakiegoś chłopka gdyż boją się ża jak zostną same, to u tego chłopaka któremu to mówiły będą spalone i nie będą miły szans u niego gdyż ten ją odrzuciu bo pomyśli, że jest traktowany w sposób '' tonący brzytwy się chwyta'' czy to prawda??

Gość OliwaSprawiedliwa
Jasne :) To naprawdę działa. Wiara w siebie i zaprzestanie z wymyślaniem sztucznych problemów :)

Gość filipfoksa
jedna z dziewczyn kiedyś powiedziałą mi że czesto dziewczyny nie chcą mówić wprost o tym że mają jakiegoś chłopka gdyż boją się ża jak zostną same, to u tego chłopaka któremu to mówiły będą spalone i nie będą miły szans u niego gdyż ten ją odrzuciu bo pomyśli, że jest traktowany w sposób '' tonący brzytwy się chwyta'' czy to prawda??

Gość OliwaSprawiedliwa
Staraj się nie marudzić, bądź sobą, nie użalaj się. Żyj. Nie szukaj na siłę :)

Gość filipfoksa

Gość OliwaSprawiedliwa
Jeżeli dziewczyna nei jest pewna siebie i świadoma własnej wartości to w ten sposób może się zachowywać.

Gość rumunek
to chore:/ wczoraj byłęm na basenie i ciągle w tym absnier podpływała do nie dziewczyna i patrzyłą mi w oczy po czym uśmiechała się i nie było by w tym nic dziewnego gdyby nie to że była ze swoim facetem!! z któym co jakiś czas lizała sie na mich oczach?? o co jej chodziło bo ja nic z tago nie rozumiem??

Teoria a jak podrywałaś swojego faceta. Bo ja tez mam jednego na oku i ja jemu tez sie podobam wiem o tym, ale jest strasznie nieśmiały i chciałabym go jakoś ośmielić, ale nie wiem jak. Pomóż proszę

Gość OliwaSprawiedliwa
Może ekshibicjonistyczne zapędy ma? Może lubi kusić? Życie ;)

Gość rumunek
ja poznać po spojrzeniu czy kobieta tylko sie przyglada czy oczekuje coś więcej??

Gość OliwaSprawiedliwa
Hehehehhe. Nie da się :D Tylko prawdziwy mężczyzna potrafi odróżnić takie spojrzenia :classic_cool: Prawdziwa kobieta zresztą też :classic_cool:

Gość rumunek
jak według Ciebie powinienem reagować na takie spojrzenia?? (dodam że nie mam dziewczyny a rózne chore sytuacje i zwiazki mnie nie interesują)

Gość lopezka
no właśnie... jestem po 2 nieudanych zwiazkach z facetami starszymi od siebie... mam teraz 31 lat i od czasu do czasu widuję super chłopca który ma 21 lat no cudo po prostu ..nie interesuje mnie z nim zwiazek ale mam ochote na małe co nieco z nim hehehe... czy miłyście tak samo jak ja ??