Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Liga

Ja cie kocham a ty spisz...

Polecane posty

Gość Liga

Jestem taka nieszczesliwa:( Mieszkam z facetem od kilku miesiecy, ale czuje sie w tym zwiazku taka samotna. W zasadzie p[rowadzimy dwa oddzielne zycia. Sprawa wyglada tak, ze moj facet stracil prace jakis czas temu. Ja z kolei pracuje po 40 czasem 50 godzin tygodniowo. Ze wzgledu na to, ze moj facet nie pracuje, dla zabicia czasu spi cale dnie. Tzn; chodzi spac o 4 rano spac, bo caly wieczor siedzi przed np; komputerem, a pozniej spi caly dzien. W zasadzie my sie mijamy, bo ja prowadze dzienny tryb zycia, a on nocny. Jestem zalamana tym, bo kiedy ja chce np; isc na jakis piknik w weekend on mi mowi, ze poszedl spac o 6 rano, a teraz jest zmeczony...jestem tym zalamana, chyba zaczne pakowac manatki

Gość do roboty pogoń trutnia
to sytuacja wróci do normy :)

dokładnie wiem co przezywasz!ja mam ze swoim chłopakiem tak samo!on w dzien odsypia!nigdy nie ma dla mnie czasu!kiedy dzwonie w ciagu dnia i pytam co robisz on na to\"kochanie nie budz mnie wiesz ze pozno sie połozyłem\"najbardziej wkurza mnie to nocne siedzenie przed kompem czasami zupeł nie bezsensowne ot tak zeby tylko posiedziec:(

Gość bibinka
zuć go i to szybko on cie wykożystuje niewarto być z taką niedorajdą życiową