Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

castel

praca a ciaza

Polecane posty

Dziewczyny mam pewien problem i mam nadzieje ze bede mogla na Was liczyc, a mianowicie chodzi mi o to ile trzeba przepracowac aby nalezal sie urlop i zasilek macierzynski?i na jaka umowe? pracowalam 4 miesiace, do czerwca tego roku jednak na umowe zlecenie-czy ten okres liczyc mi sie bedzie do urlopu macierzynskiego?wiem ze jest na ten temat duzo topikow ale chcialaby dowiedziec sie konkretnie cos o mojej sytuacji.oczywiscie nie jestem jeszcze w ciazy,szukam teraz pracy.dziekuje z gory za odpowiedzi!

Nie chce Cie wprowadzac w blad ale mysle ze pracujac na umowe zlecenie potem nie nalezy sie maciezynski:(

Dziekuje Anusiu ze napisalas cokolwiek.tez tak mi sie wydaje ale chce sie upewnic.Pozdrawiam!

Gość o jejku nie moge
A dlaczego interesuje Cie to jezeli nie jestes w ciazy? Urlop macierzynski nalezy sie tylko wowczas, gdy w chwili porodu masz umowe o prace (badz zarejestrowana dzialanosc) i nie ma tu zanaczenia, czy i ile pracowalas wczesniej ( w przypadku umowy).

Interesuje mnie to dlatego poniewaz chce zajsc w ciaze ale wczesniej chcialabym miec pewnosc ze bedzie mi sie nalezal urlop i zasilek macierzynski.dziekuje za odpowiedz.

Gość o jejku nie moge
anusia...nie rozumiem o co Ci chodzi. Na pomaranczowo, czy zielono udzielilam rzeczowej odpowiedzi na pytanie:O

Gość kartoflanka
wejdz sobie na www.forumprawne.org i tam zapytaj fachowcy ci odpowiedza konkretnie :)