Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

stewardessa25

sperma na twarzy ? NIE !

Polecane posty

Gość infantylna mery
Byłam na dyskusji ogólnej i tam kazały mi przyjść na erotyczny, bo tutaj ponoć wystarczy mówić jessssssu i pfffff.. :( O co im chodziło?

Gość malinka83
wielbiciel gwiazdek trzech nie rob z siebie idioty :)

a ja i mój facet lubimy takie zabawy:) on szaleje gdy pieszcze go jezykiem a jeszcze jak spuszcza mi sie na twarz:)masakra!!! jestesmy juz razem cztery lata i mamy do siebie pełne zaufanie:) nigdy nie czułam sie zeszmacona lub cos w tym stylu.

dla dziewczyny ktora zna swoja wartosc i nigdy w zyciu nie spotkala sie z ponizeniem, wyzwaniem od dziwek nie ma sytuacji w lozku z ukochanym w trakcie ktorej moglaby poczuc sie ponizona. Malo tego, im bardziej ktos prowadzi spokojne, uczciwe i moralne zycie, tym bardziej chce czasami, w czterach scianach swojej bezpiecznej sypialni poczuc sie tym kim nie jest- np. zabawic sie w prostytutke ktorej na koniec \'klient\' spuszcza sie na twarz. Na tym polega zycie! Przy stole badz dama, a w lozku dziwka! Nie rozumiem po co chodzic do lozka, jesli nie mozna sie pobawic :)

;) wiecie, osoby ktore moralizuja i gorsza sie takimi rzeczami przypominaja mi moja tesciowa ktora za mlodu niezle sie zabawiala a teraz biega codziennie do kosciola i wyzywa dziewczyny w miniowkach. albo moja kolezanke z pdst ktora w wieku 14 lat sypiala z chlopakami, zaspakajala ich reka, brala do buzi, cala szkola o tym wiedziala i wyzywala ja od dziwek. Dzis jest dojrzala kobieta ktora tego zaluje, ale nieststy wpadla w nastepna skrajnosc- uprawia seks tylko 2x w miesiacy, pod koldra, przy zgaszonym swietle. I powiedziala mi jeszcze, ze nigdy w zyciu nie wezmie do reki penisa swojego meza bo poczulaby sie jak dziwka :O

chwieczke zakladajac ten post nawet jednego slowa nie uzylam o jakims sexie w pozycji klasycznej i pod kolderka.. trzeba experymentowac jak najbardziej w roznych fajnych miejscach, pozycjach w sexie oralanym czy nawet analnym .. ale sperma na twarzy to jest ochydne i nikt mi nie wmowi ze jest inaczej. czemu kobiety nie smaruja sluzem twarzy swojego wybranka?? a facet swoimi wydzielinami tak uwielbia to robic ? no czemu ?

a powiedzcie bo ja nie znam tematu...to jest upokarzajce dla dziewczyny? dlaczego??

Gość xvjhsdjcfvdghcd
a wy to fajnie macie ciasne cipki małe chuje i tego wam zycze zebyscie wszystkie dziwki były bezpłodne i chuje wam w oczy wasze stare mają dzyndzle jak kotwice od tytanica a wy bedzie mieli tak samo obzwisłe lachociągi spod latarni tej co teraz budują wszendzie i tam jest dobry popęd na dziwki wy chje pieprzone w dupsku przez własnego starego a wasza stara chlapała wam minety 5 razy dziennie wszpółczuje wam pszyszłości z poważaniem jasiu

no ale ja wlasnie nie rozumiem tego??? wytlumaczcie dlaczego tak jest i dalczego tak kochani sadzicie!!!

Gość gość
Z mezem mamy różne gierki wstępne kiedy się kochamy namiętnie to spuszcza ni się do cipki na piersi ale kiedy ostro rznie mnie jak swoją suke posuwa mnie w gardło i uwielbiam kiedy spuszczanie się do buzi na twarz