Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala100

czarna lista psychologów

Polecane posty

Gość mala100

Sabina Sobkowska Zygmunt Klonecki-Olech i Grażyna Paprocka niepotrafią dogadać się z pacjentem są z lubuskiego.

Gość menstrip89
Chciałbym przestrzec Państwa przed pseudo "psychologiem" MONIKĄ SZYMOŃSKĄ-WHITEMAN. Ta osoba, to manipulantka. Niestety nie pomaga, nie leczy lecz jeszcze gorzej szkodzi. Byłem pacjentem tej kobiety. MONIKA WHITEMAN przyjmuje na Pradze, przy ul. Starynkiewicza i Emilii Plater. Ta kobieta nie rozróżnia najprostszych pojęć, jakimi są: miłość czy przyjaźń. MONIKA WHITEMAN uważa, że szantażem psychicznym, groźbami zatrzyma najbliższych przy sobie. No niestety, kobieta ma ewidentne problemy umysłowe. Także radzę uważać na tą kobietę, i trzymać się z dala od niej. Pozdrawiam!

Gość gość
To prawda, ta kobieta jest groźna dla pacjentów, powinna mieć cofnięte prawo wykonywania zawodu.

Gość gość
Ciekawy jestem opinii na temat dr Whiteman. Polecono mi ja, ale po sesji mam dziwne przeczucie ze nie zachowuje się profesjonalnie. Np. mówi o sobie i synu (jakimś problemie z nim), wydaje się być nachalna, robi docinki, itd. Nie chce teraz opisywać więcej szczegółów, bo może nie mam racji przytaczając moje spostrzeżenia...

Gość gość
No to nie chodź do niej. Jest wielu innych psychologów, więc daruj sobie tych którzy ci nie pasują.

Gość gość
Psycholog Monika Szymonska Whiteman pracuje obecnie w I Społecznym Liceum "Bednarska". Na dzień dobry straszy rodziców "kłopotami z nauczycielami" i proponuje od razu płatne konsultacje w prywatnym gabinecie, bo w szkole "nie ma czasu".

Gość gość
Odradzam jakikolwiek kontakt z Moniką Szymońską - Whiteman. Strasznie zakłamana, manipulująca i toksyczna osoba.

Gość gość
Potwierdzam, proszę nie korzystać z usług tej Pani. Wiem, iż w swojej pracy nie stosuje się do zasad etyki zawodowej. Jej ,,praca terapeutyczna,, może być szkodliwa dla osób z niej korzystających. Piszę jako były wspówpracownik tej osoby.

Gość gość
Witam, w jaki sposob praca terapeutyczna psych. Moniki Whiteman moze byc szkodliwa? Prosze o info, bo mam zamiar wybrac sie do niej, a tak, może zdążę odwołać.

Gość gość

chodziłam do niej 2-3 miesiące w związku z terapią adhd dorosłych. zaciera jej się dystans biznesowy między pacjentem a terapeutą. chyba miała większe adhd niż ja. kilka razy umówiłyśmy się na coś i mnie wystawiła. odpuściłam totalnie gdy obiecała przedstawić wyniki diagnostyki psychiatrze z tej samej przychodni żeby miał informacje o tym przed wdrożeniem farmakoterapi. nie przekazała dokumentów oraz nie pojawiła się tak jak obiecała. a ja nie dość że wydałam kasę na tego psychiatrę to jeszcze wyszłam bez niczego bo psychiatra wziął mnie za narkomankę próbującą wyłudzić stymulanty. normalnie żenada i upokorzenie. a dodam że jestem raczej wysokofunkcjonalnym adhdowcem z wysoką pozycją w pracy, matką w miare ogarniętego dzicka więc sprowadzanie mnie do narkomanki trochę zabolało. rzczywiście ogólnie nieprofesjonalna - opowiada o sobie (ciągle), swoich poglądach i innych pacjentach. nie polecam. uciekajcie gdzie indziej.