Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IDEALNA jestem

ANALIZUJĄC MOJE WYMIARY STWIERDZIŁĄ MDZISIAJ ZE MAM CIALO IDEALNE..!!!!

Polecane posty

E tam, cóż to za jęki i bluzgi widzę. Ja zazdroszczę tym dziewczynom zarówno proporcji, jak i pewności siebie i akceptacji... Ciekawe dlaczego tak wiele osób uważa, że im mniej cm poda, tym lepiej... Btw: Biodra mierzy się w PUPIE:)

Gość mała_królewna
ja sama jeszcze nie analizowałam miarką aż tak dokładnie swojego ciała... moja miłość analizuje je każdego wieczora i ranka.. i stwierdza, że cała jestem idealna :) i to mi wystarcza ponad wszystko na świecie, wyrzucam miarkę do kosza!

Gość do Paulad
laska p;rzeciez ty cyckow nie masz?!!!!!

Gość PaulaxD
Mam mam i to moim zdaniem idealne jak dla mojej otyłego wyglądu

Gość I cóż nam po ciele
ramię:21 nadgarstek: 14 biust: 75 pod biustek: 65 talia: 57 biodra: 90 pepek: 70 boczki ;) - 8- udo: 48 nad kolanem: 35 kostka: 22 waga:51, wzrost: 173 wiek: 20 cel: stara waga tj (48kg) a tak naprawde cóż po tym ciele, skoro duszy brak niektórym ? Myśle ze to dobrze że każdy z nas ma jakieś kompleksy ale nie może przejść to w obsesję !! A ideałów jest tyle ile mężczyzn na świecie - na szczęście !!

Gość eleonore
oto moje wymiarki : ręka pod pachą-25 cm nadgarstek-15 cm biust-88 sm talia-62 cm pępek-66 cm biodra-88 udo na samej górze- 47 cm nad kolanem- 30 kolano-32 cm kostka 21 cm waga:52 wzrost :167

Gość MissSnowGirl
a ja mam buist 99 talia 79 biodra 100 Co o tym sadzicie ? :D

Gość kokarda81
...

Gość kokarda81
waga 60kg - ale jestem na diecie :) wzrost 165 cm wymiary: reka pod pacha 27,5cm biust 86 cm nad biustem 76cm talia 71cm pepek 78 cm brzuch / boczki 85cm biodra 93cm udo (w najszerszym miejscu) 55,5cm udo na srodku 49,5cm nad kolanem 39cm lydka 32cm#kostka 22,5 cm dodam ze mam szeroka budowe ciala co bardzo mnie doluje, a wiec ja zdaje sobie sprawy zt ego, ze nie mam idealnej figury tylko najwyczajniej pospolity grubas...ale za -10kg bedzie w porzadku.....:)

Gość keszi
Moje wymiary: Piersi: 70 Talia: 50 cm Pas:54 cm Biodra:70 chyba Udo:38 cm Łydka: 28 cm Waga: 38,5kg/169 cm Takie były miesiąc temu. Teraz ważę jakieś 44-45 kg i nie wiem jakie mam :( Tamte były idealne.