Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IDEALNA jestem

ANALIZUJĄC MOJE WYMIARY STWIERDZIŁĄ MDZISIAJ ZE MAM CIALO IDEALNE..!!!!

Polecane posty

Do Kaszmirowa panienka 21, moim zdaniem masz wymiary idealne:D Ja do takich zmierzam wielkimi krokami;) Nioestety muszę jeszcze zrzucić 5 cm z brzucha i ręce i nogi muszą mi utyć:) Trochę zazdroszczę ci, ale cieszę się razem z tobą:)

Gość kaszmirowa za chuda jestes
kaszmirowa blagam wyslij na fotosiku fotki..to znaczy wklej bez twarzy i zapodaj..tam sie lątwo wkleja ..plisss no nie wierze ze jestes nie za chuda..nie wierze.. prosze wklej fotki gdzie widac nogi i pupe i wszystko oprócz twarzy

Gość no zna go bo kasiu
kaszmirowa klamie ..mówie wam.

Gość DO Milusinki
i po co kłamiesz? jakim cudem możesz mieć tylko12 cm w nadgarstku i aż 24 cm w kostce? żenada:O

Gość ta laska jest chuda jednak
no dokladnie

Gość Kłanczita
Kurwa ale wy jesteście jebnięte, zmierzcie jesczze mózgi... Ej sorry takowych chyba nie posiadacie...

Gość moja 7 letnia siostrzenica
ma w nadgarstu jakieś 10 -11 cm :o więc nie popadajcie w niezdrową przesadę :o

Gość moja 7 letnia siostrzenica
weźcie centymetr najlepiej i sprawdzcie, czy osoba starsza niż w wieku przedszkolnym moze w ogóle miec taki wymiar gdziekolwiek :o

Gość klarysaaa
buhhaaaa

Mam bardzo chude nadgarstki ale przy mojej drobnej sylwetce ładnie to wygląda.Mierzyłam się bardzo dokładnie.Owszem moge wysłaćzdjęcie ale wiadomo zdjęcie pogrubia ale co tam jak ktoschce moge wysłać zdjęcie sylwetki.Chcecie ?

Gość Ja tez chce...
wzrost 178cm waga 63kg biust 95cm tali 65cm biodra 97cm udo 56cm

Gość PRZYKRO JEJ SIE ZROBILO
HEHE FAJNE MASZ AUTORKO TE WYMIARY.

Gość PRZYKRO JEJ SIE ZROBILO
KSZMIROWA WYSLIJ FOTKE ..PLISS

Gość biedroneczki_w_kropeczki
zmierzcie jeszcze IQ :/

Gość szoszanka
idealne : biust - koło 90 talia - koło 60 biodra - koło 90 wzrost wysko;p

Gość nonsense.
Wg mnie to ja jestem idealna, dla siebie i dla innych w wiekszosci tez 166 cm, 43 kg wagi Talia 58, pupa 83, uda 43 na gorze, 30 nad kolanem, 18 w kostce Nadgarstek 13, ramie pod pacha 21, biceps nie napiety 20 biust 65 B, jedrny i piekny, idealny usmiech- wlasny a nie reperowany przez dentyste, piekne oczy, wlosy, dlonie- w koncu pianistka, piekna szyja, dekold, piekna twarz, jedynie co mi sie nie podoba to stopy, bo szerokie a nie waskie i idealne, ale nie mozna miec wszystkiego, nos tez ladny ale moglby byc mniejszy, do tego zajebsity charakter i dobre serce, prawie ideal- ale takie nie istnieja, wiem

Gość nonsense.
Lydka mi uciekla- 30 cm, mniam ;)

Gość próżność

Gość zwłaszcza ta talia jak
U SLONIA jest super idealna!!! Idź leczyć kompleksy gdzie indziej PS. boginie wcale nie byly takie zgrabne :D Zajrzyj do mitologii

Gość gownoprawda
gowno prawda!!!! nie masz idelanych wymiarow, masz straaaaaaaaaaaaaaasznie grube nadgarstki powinny miec jakie 0,3 mm mniej nie wspominając o kolanie, ktore wyglada jak udo słonia radze popracowac nad kostkami, nirvane i spokoj ciala ( umyslu w Tobie nie za wiele ) osiagniesz gdy kostka bedzie miala dokladnie 1, 25673 cm mniej! boooozzzeeee......:D

Gość szukajaca odpowiedzi JA
a oto moje ocencie! reka pod pacha: 27 nadgarstek: 15 biust: 78 talia: 68 pepek: 73 biodra: 83 udo 50 srodek uda48 nad kolanem 39 kolano:35 lydka 34 nad kostka 21 kostka22 waga 54 wzrost:167

ja nie moge no to teraz ja, nie mam takich szczegolowych wymiarow, tylko te najwazniejsze, bez nadgarstków i innych: wzrost 174 waga 54 biust 88 talia 59 biodra 89 też sie lubie chalić bo kiedyś to gdzieniegdzie było trzycyfrowo:P

Gość Daleko od ideału
Jakie tu, niekótre dziewczyny zakochane w sobie Chryste.. 172cm/ 63kg(bardziej sportowa figura) biust- 93 talia- 73 pępek- 80 pupa- 97 udo w najszerszym punkcie- 57 kolano- 36 łydka- 38 nadgarstek- 17 biceps- 30 Pozdrawiam:)

Gość ale o co wam chodzi
tez mam 13 cm w nadgarstku a jestem wysoka 170 cm. To wcale nie jest jakoś super mało, normalna ręka.

Jedno pytanie: gdzie Wy macie pępek, skoro między obwodem talii a \"pępkiem\" macie taką różnicę? Nonsense, idę o zakład, że nie masz żadnego B, tylko więcej :). Podaj, proszę, obwód w biuście. A \"podbiuście\" mierzyłaś ciasno, na wydechu i naciągając miarkę?

Gość Tłusta anorektyczka
Wiecie co... Wy to jednak jesteście pojebane! Każda z Nas jest idealna pod jakimś względem, nie każdy musi mieć super ciało. Sądze, że panie mające troszkę więcej ciałka są inteligentniejsze. A jeśli chodzi Wam o mężczyzn to powiem tak : Facet nie pies, na kości nie poleci! Także panujcie nad sobą, a nie się dławicie, że Wam w udach przybyło! Pff...

Gość ona_17
znawca-kobiet poprawia mi humor:D napisal ze dziwewczyna ma zbyc szczuple nogi majac w udzie 47 cm a ja mam 44 i myslalam ze mam grube :Pzeby kazdy facet mial takie zdanie to nie balabym sie ubrac mini...

Gość gruszka niestety
moje: wzrost: 165 waga:50 biust: 80 talia: 58 udo:50 biodra: 89:((

Gość Banglam
Powiedzcie mi jak si chcecie porownywac skoro kazdy ma inna budowe, inny kosciec? To co bedzie idealne u jednej osoby nie bedzie dobre u drugiej. Kto wam tak w glowach namotal zeby sie porownywac do innych, po co ten wyscig szczurow? I TAK DO PIACHU I TAK DO PIACHU.

Gość PAulaxD
Ja mam tak ramię: 23 biust:80 talia:61 biodra:79 udo na samej gorze:49 po srodku:44 nad kolanem:36 kolano : 35,5 łydka:33 Waga:50 Wzrost : 167