Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy nie dziwi Was

Czy nie dziwi Was

Polecane posty

Gość Czy nie dziwi Was

Czy nie dziwi Was, ze kiedyś dziewczyna musiała się tłumaczyć że NIE JEST dziewicą, a teraz jak ma powyżej 22 lat i nadal jest dziewicą to właściwie uważa się, ze to powód do wstydu? Kiedyś trzeba sie było tłumaczyć z kuurestwa a teraz z tego ze sie jest dziewicą:(

Gość mnie dziwi

Gość co nie......
no tak, tak

Gość jakis tam faect

Gość jakis tam faect
Kazda kobieta musi się nauczyć przezywać orgazm i robi to w czasie dojrzewania płciowego Następnym etapem jest potrzeba odbycia stosunku i zazwyczaj jest to okres okolo 20 roku życia .Jezeli kobieta w wieku 25 lat jest dziewica to wyglada na to że jest ozieębła seksualnie i potrzebuje faceta do zaspokojenia potrzeb macierzyńskich.Każdy normalny facet musi sie liczyc z tym ze boirac za żone 25 latke dziewicę bedzie maiał kawalek drzewa w llóżku wiec z tąd zdziwienie

Gość alez oczywiscie
co za glupoty gadasz. jak ktos jest oziebly to pozostanie nim bez wzgledu czy zaczas zycie seksulane w wieku 12 czy 25 lat

Gość brzydsza niż noc
ja jestem dziewicą i nie musze się z tego faktu spowiadać otoczeniu bo to zrozumiałe dlaczego nie zaznałam rozkoszy cielesnych

Gość jakis tam faect

Gość kim jest jakis tam facet
powiedzcie mi?

Gość malutka_dziewczynka
no pewnie, najlepiej sie z byle kim puścic, byle przed dwudziestka zeby udowodnic sobie i calemu swiatu ze sie nie jest oziebla, hahaha

nie musisz sie puszczac ,ale taka jest naukowa prawda i wiele facetow nie wiedzac o tym pozostaje w zwiazkach tylko dlatego zeby dziecko mialo ojca a przy nadazajacej okazji wyskaiwac na dziewczynki ktore sa zajebiste w te klocki

Gość malutka_dziewczynka
jak dla mnie to taki facet moze sobie nawet wyskoczyc przez okno z dziesiatego pietra :) A poza tym to tylko kłody zachodzą w ciąże???? :P

chyba istotne są powody, dlaczego 22- latka jest dziewicą , ludziom życie różnie się układa, zresztą można być dziewicą , ale mieć inne doświadczenia seksualne, tzn pieszczoty, seks oralny, które nie prowadzą do przerwania błony dziewiczej, aha autoerotyka to też doswiadczenie seksualne....

Gość tymczasowy dla potrzeb tematu
jako 20-latka nie miałam ŻADNYCH potrzeb seksualnych !!! raczej ciekawość ... natomiast jako 30-latka jestem wulkanem seksualnym !!! Więc "jakis tam faect " nie pierdol trzy po trzy - bo wielkie "G" znasz się na kobietach ... może kur zapomniałeś dziś nakarmić przez swoją nadgorliwość w "innym świecie" ? ??? :D pfffff znawca się znalazł! :O

Anastazjo sądzę że trudno wytrzymać normalnie rozbudzonej kobiecie do 25 go roku z substytutami jakie wymieniasz .ja tak sądzę.To wszysko jest dobre do czasu a pozniej jak mi mowily kobiety trudno poradzić

Gość facet przestan juz pieprzyc

Gość malutka_dziewczynka
facetowi pewnie odmówiła jakas 25 latka, hihihi, i sie pociesza ze byla oziębla :P

NIe oburzaj sie bo nie ma powodu Czlowiek nie jast maszyna ktora musi jak jest sprawna pracowac sa wyjatki ale tez sa pewne zasady o ktorch pownnas pamietac i twoj przypadek jest odosobniony

Gość Facet masz
racje :)

jakiś tam facet, masz rację , ale to mężczyzna rozbudza kobietę , jeżeli z jakiś powodów nie była w związku, to może jej się wydawac , że nie potrzebuje sexu, generalnie sie z tobą zgadzam, ale każdy przypadek należy rozpatrzyć indywidualnie, a co do ,,substytutów\" to one też uczą kobietę jak przeżywać orgazm , nie tylko tzw stosunek seksualny

Gość a pomyslales facet
ze dziewczyna mogla byc mocno niesmiala, dlatego dlugo nie uprawiala seksu? Albo inne przypadki, jak np. choroba..

Gość to nie zauwarzyliście...
że czas mija, CZASY się zmieniają, kiedyś nie było gimnazjum, kupowało się jedzenie za kartkę itd. a teraz jest inaczej! pogódźcie się z tym....świat się zmienia, zmieniają się obyczaje, kultura itd.

Gość brzydsza niż noc
na nauke nigdy nie jest za pozno :)

Gość malutka_dziewczynka
ale ustosunkujcie się do pytania. Czy nie dziwi was to ze dziewczyna ma się tlumaczyc z dziewictwa??