Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukajaca odpowiedzi JA

Nie mam sily

Polecane posty

ja juz kobietki nie mam sily do tego czlowieka:( zrobil mi awanture o nic doprowadzil do tego ze polecialy mi zly a potem zrobil awanture ze placze jak zwykle...normalnie jestem roztrzesiona

jestesmy ze soba ponad 4 lata zdradzil walczylam o niego...raz na jakis czas ma takie chore odpaly...on nie rozumie tego ze to z nim cos jest nie tak on probuje wmowic mi ze to moja wina ze on sie tak zachowuje ze to przeze mnie ....:( siedze i lzy leca mi same nawet nie potrafie sie uspokoic:(

Gość taka_dziwn_ja
mam pytanie w czym otworzyc ta ksiazke zeby byly normalne litery a nie kwadraty?

ale on mnie tyle razy ranil tak bardzo mocno a ja to wsyztsko muze znosic za co:( cala wine za wszytsko co zle zrzuca na mnie...ja nie wiem co mam robic:( kobietka19@wp.pl

Gość madzia1451o2.pl
A możesz i mi wysłać?:D

Gość madzia1451o2.pl

Gość taka_dziwn_ja
acha dziex

Gość chetnie przeczytam
ratunku-na pomoc-help, wyslesz i mi? dharma126@wp.pl dzieki

życie to nie ksiazka, skoro sa od czterech lat razem, to ksiazka nic nie pomoze, tam sa dobre rady na poczatek zwiazku

jestem przy nim ponad 4 lata...trudno zdecydowac aby odejsc od kogos kogo ma sie przez tyle czasu z kim sie jest...kogo sie''kocha'' mial dzis chyba poprostu zly humor i sie wyzyl...a moze co innego albo kto inny jest sprawca tej sytuacji tego jego zachowania nic by mnie juz nie zdziwilo;(

to tak wszytsko boli:( tyle razy plakalam tyle nerwow mnie to wsyztsko kosztowalo...ale jestem przy nim....a on?boze za co to wsyztsko dlaczego ja musze to wszytsko znosic:( za kazdym razem probuje zalagodzic sytuacje ale cokolwiek nie mowie dziala to na niego jak plachta na byka...:(

O matko, no po prostu meczenniczka. No, własnie o to chodzi, ze nie musisz tego wszystkiego znosić. Tyle razy Cię zranil, tyle walczyłas, cztery lata.. i co z tego masz? Czasami mam wrażenie, ze ludzie po prostu lubią twkic w chorych sytuacjach i rola męczennikow im odpowiada.

nawet nie wiesz jak trudno po takim czasie podjac jakakolwiek sensowna decyzje...:((

Dodam, ze faceci traktują nas tak, na ile sobie pozwalamy. Jezeli rozmowy na ten temat od 4 lat nic nie dały, to nie licz na to, ze cos sie zmieni?? A potem tylko : przeciez tyle razy mu mowilam, prosiłam... Prosic i rozmawiać mozna raz, dwa i trzy, ale jak potem nie podziałasz drastyczniej to taki facet juz wie, ze na wszystko sobie moze pozwolic.

jego drazni kazde moje slowo kazdy moj gest...:(

No, faktycznie, czas to dla mnie zaden argument. Moj bliski przyjaciel rozwidol sie po 7 latach malzenstwa. wczesniej byli ze sobą 6 lat. Bardzo szybko przestało im sie układać, ale tak w tym trwali- no bo ciezko sie rozstać, jak jest sie ze sobą dwa lata, potem trzey i 4... a teraz okazuje sie, ze polowe zycia zmarnowali.

ja mysle, ze Ty wolisz tkwic w ziwazku z takim factem, bo juz sie w tej roli, w jakiej on Cie stawia niezle zaklimatyzowałas. Wcale nie jest Ci dobrze, ale to znajome żle jest bezpiezniejsze niz niewiadoma

Gość kajal
mozesz mi tez przeslac ksiazke?dziekuje agnesprima1@o2.pl pozdrawiam kaja

nie moge sie uspokoic ten dran doprowadzi mnie do takiego stanu a pozniej wychodzi ode mnie z tym swoim ironicznym usmieszkiem na twarzy;(

dziewczyny przestancie z tą ksiązką, przeczytalam kawalek, ona jest dla kobiet wchodzacych w nowe, albo ogolnie jeszcze niedlugie stazem zwiazki juz lepiej sobie kupic jakis poradnik o toksycznych zwiazkach

Gość O kuurwaaaaaaaaaaaaaaa
Sweet - sama przestan , nie czytalas ale wszystko wiesz :P Na zmiany nigdy nie jest za pozno :P :P :P

przeczytalam 24 srony i mnie wciagnela ta ksiazka...macie racje jest dla kobiet ktore wchodza w nowy zwiazek ale nie zaszkodzi przeczytac jak sie zachowywac tkwiac juz w zwiazku...nawet jesli sie nie wiem czy ten zwiazek ma jakies ''jutro'':(((((((((((((((