Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blublum

Nie mam gdzie mieszkac, jestem zalaman!

Polecane posty

Gość Blublum
Nie, w zaden sposob mi to nie pomaga ani nie przybliza mnie do niczego. Sprawia jedynie, że zupelnie nie wiem co mam robic i chyba popadam w jakas depresje, a to z kolei wplywa na niemoznosc podjecia jakichkolwiek decyzji, dzialań. P.S> Dzwonilam na to ogloszenie o 250 zl, ale juz niestety nieaktualne.

Gość Blublum
Wiem, ale to ciezka sytuacja. Pod mostem nie wyladuje, ale powrot do mocno patologicznego domu jest chyba nawet gorszy niz most.

No więc skoro już siedzisz na necie, szukaj intensywnie, portali z ogołoszeniami jest wiele - coś się na pewno pojawi prędzej czy później. W tym samym czasie rozglądaj się za pracą, choćby i dorywczą - zarobienie 600 zł (300 na pokój i 300 na życie - starcza, wiem, bo przerabiałam życie za 0 zł) w dzisiejszych warunkach nie jest żadnym problemem. Powiadom wszystkich znajomych i rodzinę, niech też szukają dla Ciebie. Po znajomości najłatwiej o coś. Sytuacja ciężka, ale masz pełne możliwości wyjścia z niej, więc nie ma co się załamywać. Nie ma możliwości, żeby przy odrobinie chęci się nie udało. Nigdy nie szukałam chaty dłużej niż tydzień - głównie dlatego, ze nie lubię długo szukać.

Gość Blublum
Dzieki, mam nadzieje, ze masz racje. Do jutra czekam na odpowiedz a propo's jednego mieszkania. Jak sie nie uda, to rzeczywiscie trzeba zakasac rekawy i do poszukiwan.

Gość Blublum
:D A w czwartek wizyta u psychologa :) Moze tez mnie troche na nogi postawi. Oby...

To naprawdę świetny moment na szukanie pracy - bezrobocie spadło, są wakaty. Przejdź się po mieście - co witryna, to ogłoszenie, że szukają kogoś. Oczywiście to nie wymarzona robota - ale na początek można pracować, żyć za to i szukać w międzyczasie czegoś lepszego. You can make it! PS. Większość psychologów ma problemy ze sobą :P Tylko nie daj mu się zdołować :D

Gość Blublum
Mam nadzieje, ze rozjasni, a nie namiesza... :)

Gość Blublum
Zreszta juz chyba bardziej zdolowac sie nie da... Wiec moze byc tylko lepiej...

Gość tym masz całkiem dobrze
a co ma powiedzic ktos kto ma juz swoje lata, brak wyzszego, kiepskie cv????? Pod mostem? Raczej z mostu!