Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorcia dorcia

Dziś znowu umarło kawałek mnie...

Polecane posty

Gość dorcia dorcia

Gość dorcia dorcia
Ty sobie żartujesz...a mnie się wszystkiego odechciało...

Gość odmieniac poprawnie
tez? ;)

Pewnie dlatego, że jak już coś czytam, to lubię, gdy są to poprawnie skonstruowane, komunikatywne wypowiedzi. Z Twojej nie dowiedziałam się niczego, na co mogłabym odpowiedzieć z sensem. Jak chcesz pokrzyczeć w próżnię bezczytelniczą, to blog byłby lepszym miejscem niż forum.

Gość dorcia dorcia
A cóż tak może kobietę zdołować jak nie ....facet:-( I..nie jestem nastolatką która rzucił chłopak.

Gość aaaaaaaaaaaaaaa
a może nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło ?

Mnie na przykład bardziej dołuje sytuacja polityczna oraz stan mojego portfela. Na szczęście z dołowania się facetami wyrosłam.

Gość dorcia dorcia
Zwyczajnie czuję sie zawiedziona...może nie oszukana..ale zawiedziona. Myslisz, że ktos pragnie tego co Ty...bo mówi Ci o tym i nawet soię cieszy a potem dostajesz po głowie....

Gość inna już
dorcia dorcia......... taka dużo dziewczynka, a wierzy w słowa mężczyzny...

Gość dorcia dorcia
No właśnie....stara a głupia! Myślałam, że on tego chce...Tak mówił... Czy to dziwne, że chcę zostać matką? Nie jestem w ciąży...ale sądziłąm, że wkrótce będę...Teraz już nie wiem:-(

Gość ej dorcia dorcia
ale to dosc bezsensowne- tak dramatyczny temat topiku kojarzy mi sie z 15 latka, ktora twierdzi, ze jest "inna" i podpisuje się jako "smutny anioł", który jest odtracany przez caly swiat :O

Gość dorcia dorcia
Tak...czuje sie kompletna idiotka:-( Jak stara tak głupia:-( Tyle, że ja tak bardzo tego pragnę...i nagle jak obuchem w łep!

Gość inna już
podnies się dziewczyno..... żaden facet nie jest wart Twoich łez... nooo.......chyba, że mój ;) ale ja przez niego nie musze plakać... i nie oddam Ci go.. pozdrawiam

Gość dorcia dorcia
EMO?

Gość dorcia dorcia
zmotoryzowana...wiem, że dla postronnych osób może zachowuje sie głupio, ale potwornie mnie to boli. Nie zamierzam sie rzucać z mostu... Zwyczajnie musiałm to "komus "powiedzieć...

Gość parilux
dorcia dorcia, z dnia na dzień umiera coraz więcej mnie, jeszcze kilka dni, tygodni, miesięcy i... i właśnie co? Ciało żyje, ale mnie już prawie nie ma ....

Gość dorcia dorcia
Nie umiem tego wytłumaczyć...kiedy coś takiego spada na Ciebie to...nic juz potem nie jest takie samo...kawałek z mojej duszy umiera...przestajesz byc tym samym człowiekiem

Gość inna już
podniesiesz się.. też kiedys tu się wypłakiwałam, a dzisiaj jestem szczęsliwa.. ale wyrzuć to z siebie, przynajmniej tutaj.... to pomaga...

Gość ej dorcia dorcia
zmotorryzowana- wlasnie o emo mmniej więcej mi chodzilo :P tylko nie wiedzialam czy wszyscy sa zorientowani, wiec wolalam jedynie opisac :P

Gość dorcia dorcia
innna już.....dzięki za wsparcie:-) Przecież to normalne, ze chciałabym mieć dziecko? Skąd u niego taka reakcja...przeciez wcześniej był zachwycony...Nic nie rozumiem...

Gość ej dorcia dorcia
tez mialam wiele problemow, kazdy ma. kazdy ma oczywiscie inne, jedni wieksze, drudzy wieksze- niektorzy ludzie przechodza dramaty- ale jakos nie slyszalam, zeby mowili, ze kawalek ich duszy umarl-> to nie jest glupie, ale jest smieszne i zapewne mozna to wyrazic w inny sposob :O ale robta co chceta, ide, bo szal mnie ogarnia, jak widze takie "udreczone dusze"