Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dajcie rady

Jadę z chłopakiem na wakacje....

Polecane posty

Gość dajcie rady

Nie widzimy sie juz 2 miesiace bo wyjechal za granice. Ale wroci i wyjezdzamy w gory za granice. Przez 2 miesiace sie nie kochalismy i chcialabym mu zrobic jakas mila niespodzianke:) Bedziemy sami wiec mozemy eksperymentowac. Milosc w jakich pozycjach moge mu zaproponowac? Co zrobic by go baaardzo podniecic? Ogolnie wiem ze bardzo mu sie podobam i pociagam go. Prze te 2 miesiace napewno sie za mna stesknił i chce by zobaczyl jaka seksowna dziewczyne zostawil na wakacje. Chce by po powrocie byl mna jeszcze bardziej oczarowany. Napewno kupie seksowna bielizne,slicznie sie opale i bedzie super ale w sprawie seksu chcialabym, cos zmienic:) Na co mężczyźni byście mieli ochotę?????

Gość brzydsza niż noc
ja nie wiem bo nie obcowałam nigdy z mężczyzną :) a z kupką to na poważnie ?

Gość dajcie rady
Nie jestem pusta. Poprostu wiem ze jestem ladna i juz.

\"Na co mężczyźni byście mieli ochotę?????\" zacznij od nauki prawidłowej konstrukcji zdania w języku polskim bo razisz po oczach :O

Gość dajcie rady
odpierdolcie sie odemnie , to moja sprawa , i tak se porucham i tak, a wam gowno do tego osły

Gość dajcie rady
ohi

Witam. jest mi wsytd za osoby wypowiadajace sie w tym temacie brak kultury .Nie dała tego tematu na ogólnym tylko w \'zycie erotyczne\" myslała ze uzyska odp. na te pytanie a zamiast tego czyta same głupoty ,widocznie nic mądrego wam do głowy nie wpadło:( ohhh co za głupota ...

Gość no cóż...
autorko moim zdaniem spytaj profesjonalistkę.

Gość a może..
sugeruję seks analny

Gość profesjonalistka
wypier....lac

Gość czubaka
idxcike do wanny, zrób mu loda, to wystarczy

Gość czubaka
osobiście to po dłuższym niewidzeniu sie, jak wracam z podrózy, to idę pod prysznic i bardzo lubię , jak wtedy mój facet ładuje mi się do kabiny i bierze mnie od tyłu

Gość ____________
jesteście nienormalni. Zazdrościcie jej czy jak? pyta o normalną rzecz, a wy się głupki czepiacie, może wyjdzie gdzies, do innych ludzi, poznajcie kogos i zajmijcie sie czyms konstruktywnym :/ wiesz... a moze trochę dominacji? :) zasloń mu czyms oczy, zwiaz rece i jazda :) facet tyle czasu Cię nie widział to rozpalisz go jeszcze bardziej jak nie będzie mogł Cię dotknąć, a Ty, w seksownej bieliźnie oczywiście, będziesz mogła go dotykać, droczyć sie z nim itd. Osobiście polecam :)

Gość niesmaczne
wypad

Gość ____________
co niesmaczne? jezeli to do mnie, to gratuluję - musisz być potwornie nudna w łóżku jak zasłanianie oczu i zwiazywanie rąk uważasz za niesmaczne.... ja nie mogę, XXI wiek, wszystkie kobiety drą się, ze są takie nowoczesne, fajne, mądre i w ogóle naj, że jak to faceci mogą je zdradzać, a tu, proszę, widać co w was siedzi.. Współczuję facetom, naprawdę....

Gość droga kresko

Gość droga kresko