Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hana26

Jakie macie pasje , hobby , pasje marzenia

Polecane posty

Gość hana26

Jakiej słuchacie muzyki ... co lubicie czytać :) ?

Lubie czytać o wyprawach do Arktyki, na Antarktydę,swietne sa książki Centkiewiczów takie jak np \"na podbój Artyki\" \"Okrutny biegun\" \"Nie prowadziła ich gwiazda polarna\". Interesuje się też historią II wojny światowej, książkę \"Tajna wojna Hitlera\" przeczytałem jednym tchem:) Z muzyki to słucham wszystkiego:Roxette,muzyki dance,Anny Jantar,itd............

Gość marze o tym aby zernac pania
bozenke w pracy na biurku szefa

Gość vodafone.
dotrę na stopa do Chile, i bede hodowac ziemniaki( jak kto woli- uprawiac; ale moja to bedzie hodowla) :).

vodafone:Ziemniaki właśnie pochodzą z Chile, z wyspy Chiloe:) Stamtąd rozprzestrzeniły się na cały Świat, w Polsce zaczęto ich uprawę na początku XVIII wieku za czasów Sasa;)

Gość marcysiankaaa
moje pasje: -mój ogródek :kwiaty, iglaki, drzewa, ptaki -muzyka-co raz to odkkrywam cos nowego-ostatnio Sidney Polak-muzyka alternatywna -moja rodzina-wyzwanie jakich sę nie spodziewacie-choroba męża, dojrzewanie synka -ŻYCIE-cudownie, ze jestem i inni majaąz tego powodu cudownie-niektórzy ludzie i moje zwierzaki

Gość rosell
rysuje, maluje, rzezbie ostanio grafika komputerowa bo daje duzo mozliwosci, chociaz jako tako przesiadywania przy komputerze nie lubie ksiazki, najcesciej kryminaly, biografie lub opisujace prawdziwe historie np. 'kwiat pustyni", "spalona zywcem" etc. zaglebianie kultury indii do ktorych mam w planach kiedys sie wybrac

Gość vodafone.
do Andrzeja z Biłgoraja: :). ja tego goopia niedouczona nie wiedzialam coraz bardziej utwierdzam sie w przekonaniu ze to 6 zmysl kobiecy :0. dziekuje za info.:). pozdrawiam.

Pasje: 1. Sztuka, rysunek, malowanie 2.Fotografia 3.Podróże 4.Medycyna biologia i pochodne 5.Języki obce 6. chemia Marzenia 1. Kurs spadochroniarski i skok ze spadochronem 2. Podróż do tajgi syberyjskiej 3. Miesięczny albo i dłuższy pobyt nad oceanem 4. Zobaczenie zorzy polarnej na którymś z biegunów 5. Przejażdżka Ferrari 6. Podróż w kosmos to jest megamarzenie nie do spełnienia, ale pomarzyć zawsze można ;)

Greca:) ogródek z warzywami juz mam...kwiatowy równiez... kuszą mnie konie...tzn.nauka jazdy...