Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szczera bo bolu

uroda a .......

Polecane posty

Gość Szczera bo bolu

Nigdy nie uważałam że uroda jest najważniejsza,(tym bardziej u koleżankek) ale nie wiem dlaczego zawsze mialam ladne kolezanki , nie mowie ze wszystkie ale wieksza czesc, ostatnio mialam okazje spotykac duzo nowych ludzi i n9iestaty musze stwiedzic ze brzydsze dziewczyny nie lubia ladniejszych kolezakek, plotkuja na ich temat i wymyslaja niestworzone historie a w najlepszym wypadku poprost sie z nimi nie zadaja , i jak tu nie patrzec na wyglad:o

Gość llevan
ale masz problemy

brzydsze dziewczyny bardzo czesto atalkuja ladniejsze zeby odwrocic uwage od swojej brzydoty, sa po prostu zazdrosne, są jednak niezbyt urodziwe dziewczyny ktore potrafia powiedziec kiedys laska jest ladna a kiedy nie, sa obiektywne wszystko zalezy od charakteru, czy kobieta potrafi sie wzniesc ponad to

Gość Szczera do bolu
nie to nie jest problem tylko obserwacja ;) Tyle sie mowi ze brzydkie dziewczyny sa dyskryminowane itp. a czesc z nich sama jest sobie winna

Gość Szczera do bolu
no wlasnie , jakies dziwne dowartosciowywanie sie obrazajac kolezanki przeciez to jest chore, ja osatnio siedzialam z kolega , i mowilam mu jaka fajna jest jakas laska( troche sie z nia znam ) , sama zaczelam ten temat , dziewczyna jest mila ladna , tak sobie to mowilam w ramach obserwacji, a za moment sie oczywiscie dowiedzialam ze jakas tam inna laska( oczywiscie 10 razy od niej brzydsza) na nia wrzucala, i opowiadala wymyslene historie :o Nie chce tu mowic ze wszystkie mniej urodziwe dziewczyny tak robia ale sie to zdaza i to czesto , sama o sobie rozne historyjki slyszalam

no to jest przykre,znam jedna dziewczyne bardzo ladna ktora chciala jedna laska pobic za to ze kolesie \"na nia leca\" porazka;] wystarczy nie przejmowac sie:) moja mama mowi, zazdrosc to najlepszy komplement:)

Gość karolinka21
popieram , a dlaczego tak twierdze : W szkole chlopaki urzadzili jakies tam smieszne wybory o ktorych nic nie wiedzielismy , wygralam je razem z kolezankami( ktorych jeszcze wtedy nie znalam )po pewnym czasie inne laski przestaly sie do nas odzywac, nastepnie zostalysmy okrzykniete przez nie puszczalskimi mimo ze bylam wtedy jeszcze dziewica :o , studia wyjatek , mam super kolezanki i nie sa za ladne ale powodzenie maja wiec to moze dla tego ;) , poszlam ostatnio do nowej pracy i nie wiedziec czemu tylko ladne dziewczyny sie do mnie odzywaja a reszta ,zachowuje jakbym co najmniej im cos zrobila mimo ze sie w ogole nie znam, takie przyklady mozna mnozyc. naprawde czasami chyba dziewczyny powinny sie zstanowic

piękna kobieta drugiej urodziwej przyzna urodę ...czująca się brzydziej zaprzeczy i wychwyci makament

Gość llevan
widac, ze masz 'problem'.. ze to nie tylko obserwacja. w mojej pracy nie zwraca sie uwagi na urode. wazniejsze jest, co sie soba reprezentuje, co sie umie i jak wykonuje sie swoje obowiazki

Gość dyskusje gowniar

Gość
czy ktokolwiek z was ma jakies większe problemy i pragnienia?? Czy to ze ktoś jest ładniejszy czy brzydszy jest sensem waszego życia?? Przeciez to jakieś straszne brednie!!!! Jak wrócicie w wrześniu do szkoły to zajmijscie sie nauką!! Może wtedy przestaniecie być takie płytkie...

Gość jak mozna byc taka
plytka osobą :o Wiecie w ogole co to jest obiektywizm?...kazdemu sie podoba co innego IDIOTKI :o

Gość dcssssssssssssssssss
piękna kobieta drugiej urodziwej przyzna urodę ...czująca się brzydziej zaprzeczy i wychwyci makament

płytką osoba jest ta ktora wyzywa innych od idiotek nie znajac ich dobrze i pochopnie je posądzając

Gość bo to co tu piszecie
jest idiotyczne.

Ladna dziewczyna, skromna znajdzie nawet i brzydkie :o(choc to kwestia gustu ) kolezanki. Widocznie jestescie jak lalki barbie.

Gość Ja miałam..
bardzo niemila sytuacje z tym zwiazana.Była dziewczyna mojego chlopaka sie nim juz nie interesowala od dawna, nie utrzymywali kontaktu a jak nas kiedys razem zobaczyla to wpadla w jakas obsesje ,wlasnie z powodu tego,ze jestem od niej sporo ladniejsza.Przez 2 lata probowala rozbic nasz zwiazek, potrafila nawet wysylac listy do mnie , grozila ,ze nasle na mnie kogos kto mnie zgwalci itp.A mojemu narzeczonemu moje zdjecia z kolegami z pracy i podpisywala ,ze to mi kochankowie.Ta dziewczyna wpadla w jakas obsesje, chociaz do niego juz nic nie czula.Miałyscie takie sytuacje?

Ja nie rozumiem jak wy mozecie tak porownywac sie do innych i twierdzic, ze wy jestescie bardzo ladne , a ktos tam o wiele brzydszy :o . Jak wy do tego dochodzicie??? :o i na jakiej podstawie te porownania ? beznadziejne zreszta ...

Gość damsel in distress
Dokładnie, no patrze same ślicznotki się zebrały na tym topiki, ktorym w dodatku dogryza ta brzydsza część świata. Jesteście śmieszne. Śliczne to jesteście może we własnych oczach, tudzież może dla waszego miśka. 9/10 ulicy to dziewczyny całkowicie przeciętne, jedne lepiej ubrane, inne gorzej, ale przeciętne. Urodziwe to jest górne 10% populacji może w porywach. Cała reszta to jest wasze samopoczucie i wasze postrzeganie świata. Te, które określacie jako "brzydkie" tez pewnie myślą że są urodziwe, bo gwiżdżą na nie panowie z budowy i czasem przystawi się jakiś pijany gostek na dyskotece. A już generalizowanie ze ktoś komuś czegoś zazdrości jest całkowicie głupie i świadczy tylko o poziomie waszej inteligencji i małomiasteczkowym obrazie świata.

Gość damsel in distress
I jeszcze jedno. Same te "brzydsze" prowokujcie poziomem samozadowolenia i kategoryzowaniem ludzi. To wy im dajecie odczuć, ze są gorsze, to wy prowokujecie niesnaski i konflikty. To jest wasz problem, nie ich.

Gość Ja miałam..
Nie mowie ,ze jestem piekna ale zdaje sobie sprawe z tego jak wygladam.Lepiej miec o sobie wysokie mniemanie niz mnostwo kompleksow.A skad wiem ze jestem ladna?Mam w domu lustro , widze zainteresowanie mezczyzn i mowia mi to ludzie. Dlaczego mialabym sie ponizac?