Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NIE WIADOMO DO KOGO

Jak powiedzieć facetowi , że to koniec !

Polecane posty

Gość NIE WIADOMO DO KOGO

Szanuje , go ale to juz koniec i nie wróci więcej . Nie chce go urazić i zranić bardziej niz to konieczne . Nie istotne dlaczego itd.

jezeli ci cos nie pasi i dlatego chcesz go zostawic, to powiedz mu to... ja nie rozumiem cos jest zle no to sie mowi nie? nie zranisz go bardziej bo to tylko prawda

Gość moja propozycja jest taka
mowie to powaznie :D zaproponuj mu seks, ze go przywiazesz i bedziesz mu robic dobrze, upewnij sie ze nogi i rece ma mocno zwiazen ze sie nie ruszy, zacznij mu robic loda, tudziez robotki reczne rowniez mile widziane, jesli wyczujesz ze zaraz dojdzie, przerwij i staraj sie utrzymac go w stanie maksymalnego podniecenia ale by nie bylo wytrysku, i w takim stanie powiedz mu prosto z mostu - odchodze od ciebie :D powiedz ze masz kogos, ze mowisz powaznie itd, dodatkowo mozesz, co jakis czas drazniac jego penisa, powiedziec by sam cie o to poprosil, bys odeszla, powinno pomoc i jemu tez bedzie milej :) pozdrawiam

Gość opadnie mu
szczęka i penis :p

Gość niesmaczne

Gość NIE WIADOMO DO KOGO
moja propozycja jest taka---> prawie sie posikałam ze smiechu a miało byc poważnie .

Gość pani frał
powiedz mu że "chyba nie możemy byc juz razem" albo "na tym etapie zakończmy nasza znajomość", chyba zaskoczy

Gość Załamanaoszukana
Ja własnie mam dylemat jak od niego odejść , nigdy tego nie robiłam...serce mi pęknie jak powiem to jemu prosto z mostu ...jednak coś do niego czuje ale męcze sie cholernie.... Anioł Stróż powiedział: "Naiwna..." i pogłaskał po głowie...

moja propozycja jest taka - no całkiem mi się podoba Twoja propozycja :D :D :D jest wszakże jedno niebezpieczeństwo płynące z Twojej propozycji,a mianowicie takie ,że facet może zostać impotentem :) Chyba ,że to też taki Twój cel ukryty ale zamierzony ;)

Gość NIE WIADOMO DO KOGO
Czasem bywa tak , że słowo koniec do kogos nie docierają i tu pojawia sie problem . No cóż jednak to koniec i musi w końcu do niego to dotrzeć . Dziękuje za wypowiedzi te poważne i te żartobliwe :)