Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nemesisss

Czy komuś coś pogrubiło włosy???

Polecane posty

Gość nemesisss

Lub zagęściło???Szukam na to skutecznego sposobu.Piszcie co na Was podziałało i po jakim czasie

Gość ponoc henna pogrubia
i odzywia włosy. a to dlatego, ze je oblepia.

Gość nemesisss
Słyszałam o tym,ale u mnie niestety odpada,bo jestem blondynką i chcę nią pozostać :(

Gość podobno sa henny blond
ale nie sadze ze wychodzi po tym blond tylko rudy pewnie. a masz malowane wlosy? czy naturalne? bo jak naturalne to mozesz uzywac henny odzywki. takiej bez koloru. podobno sa takie. tez pogrubiaja wlosy. tylko na malowane wlosy nie mozna bo wyjsc moze niewiadomo co. mojej kolezance wyszly zielonkjawe wlosy. ale mysle, ze jak odczekasz po malowaniu chemiczna farba z 3 m-ce to bedzie mozna odzywic je henną.

Gość nemesisss
Mam rozjaśniane sprayem Rossmana i nadal go używam więc faktycznie mogłoby wyjść niewiadomo co.A możesz napisać coś więcej o tych odżywkach?Jak się je stosuje,gdzie można kupić,jaka cena?Jeśli masz link to bardzo proszę :)

Gość nemesisss
Aaaa,miałaś na myśli Wax...Używałam już,nie widziałam żadnych efektów ale chyba do niego powrócę i dam mu jeszcze jedną szansę....

Gość moze byc to np.
ale tez slyszalam ze jeszcze cos innego jest oprocz waxu ale nie mam linku.

Gość nemesisss
To może ktoś inny będzie wiedział o co chodzi.I oczywiście czekam na inne porady :)

Gość Szczecinka
Stary dobry przepis na odzywienie włosów do stosowania raz w tygodniu: Przed umyciem robisz papkę z zółtka + 10 kropli olejku rycynowego + 10 kropli soku z cytryny. Moczysz włosy ciepła wodą nakładasz papkę, masujesz własy tak jak przy myciu. nakładasz woreczek foliowy i recznik. Po 20 min myjesz włosy szamponem 2x. Niestety jest feler ... włosy niezbyt ładnie pachną. Ale i efekt tez jest : po paru razach ładnie lsnią i szybko rosną :)

Gość magnolia..
No, z tą maseczką z zółtka i rycyny to prawda. Moja koleżanka stosowała przez pół roku i zauważyła znaczną poprawę - włosy się pogrubiły i zagęściły, a miała naprawdę marne. Ale to wymaga konsekwencji, maska raz w tygodniu, przez kilka miesięcy.

Gość nemesisss
To się poświęce i będę stosować mimo że potem aż do następnego mycia czuję obrzydliwy smród żółtka.Blee!