Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panterka1990

JAK PRZEKŁUĆ SAMEMU USZY???

Polecane posty

Gość panterka1990

Pomocy!!! Chcę sobie sama przekłuć ucho. Jakie znacie najlepsze sposoby? Igłą? Zaostrzonym kolczykiem? Jak lepiej? Jaki rozmiar igły? Napiszcie dokładnie co i jak. Dzięki :)

Gość a chcesz hiva
????

ostrzysz pilniczkiem kolczyka (wkręta) , smarujesz ucho i kolczyk spirytusem zebvy zdezynfekowac miejsce i kłujesz:D Nie boli;)

Gość ja sobie zrobilam sama
2 dodatkowe dziurki. :D najpierw przemylam ucho i igle spirytusem. igla moczyla sie w spirytusie. pozniej przylozylam do ucha lód z obu stron pozniej jeszcze raz spirytusem przed samym przebijaniem. igła nie wiem jaki rozmiar ale cienka. troche mi zeszlo z tym. ale z druga dziurką juz szybciej.

Gość a nie można z tym iść
do kosmetyczki???

Gość ja tez mowie kolczyk
naostrzony , zdezynfekowany z tylu ucha trzeba podlozyc cos twardszego ale nie na tyle zeby sie kolczyk nie wbil ja uzywalam starego korka od butelki po winie(tez zdezynfekowany) jak podlozysz to lepiej sie wkluc-sama zrobilam sobie 9 dziurek :) no i kolczykiem o tyle lepiej ze zostawiasz go w uchu az sie w miare zagoi oczywiscie najlepiej srebrem lub zlotem nie jakims zwyklym zeby sobie nie zababrac

Gość panterka1990
może być ziemniak? tak z tyłu go przyłoże

Gość ja tez mowie kolczyk
moze byc ziemniak :D jak zabraklo korka to i ziemniak byl dobry tylko dobrze wyszoruj i przelec spirytusem choc ten kawalek cobedzie przy uchu(najlepiej nie obieraj ze skorki) raz nawet jakies twarde jablko podlozylam i bylo oki :D

Gość panterka1990
do kosmetyczki nie pójde bo u mnie kosztuje przebicie 20zł za 1 kolczyk :( nie mam teraz kasy. w uszach mam już troche kolczyków. w lewym 3, w prawym 2 i te robiła kosmetyczka. i mam 1 w chrząste ale to robił mi piercier, w studiu kolczykowania, płaciłam 70 zł ;/

Najlepsza igła to dwunastka. Możesz też kupić lód w sprayu i zamrozić wcześniej ucho, nie będzie bolało.

Gość 70 zl
ja placilam za kolczyka w chrzastce 12 zl. tyle ze to bylo z 8 lat temu. przebijala mi pistoletem.

Gość panterka1990
pistolet rozrywa tkanke i nie polecam pistoletem tylko igłą...

Gość gość
Chciałbym poprosić jakąś panią z pomorza która przekuła by mi ucho igłą

Gość gość
Serio? Chcesz się męczyć? Miałam przebijane i tak i tak i powiem ci że wolę zapłacić 15-30 zł i mieć szybko pistoletem niż się babrać. Z doświadczenia powiem tak. Najlepiej kupić igłę lekarską odkazić uchą i igłę i przebić. Boli ale dziurka jest ok. Kolczykiem boli mniej ale często się ranka babrze mi się goiła 2 tygodnie.

Gość gość
Proszę o przekucie mi ucho panią z pomorza