Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A.....

gdzie poznaliscie w internecie swoja miłosc?

Polecane posty

Gość A.....

Wszyscy pisza ze miłosc przez intrnet jest mozliwa . Wierze ze mozna poznac kogos przez internet ale mam pytanie gdzie mozna poznac? Na czacie? Na jakim czacie? Na forum? Przez jakis komunikatoir? A moze jeszcze inaczej???? Napiszcie szczerze o swoich doswiadczeniach

Gość fotka.pl

Gość A.....
To juz cos;)))

Gość jasne jasne jasne jasne
portale internetowe to darmowe burdele opowieści o wielkiej miłości z takich miejsc są tak samo prawdziwe, jak to, że bogaty biznesmen się ożeni z kurwą oprzytomniej

Gość tak....
na gg najlepiej ;)

Gość A.....
Dwa lata starsza jestem od Ciebie .... No i niestety musialam się przynac co do wieku:)

Gość tak....
milosc przez internet -to bzdura !!

Gość miska_kryska
Ja mialam pare znajomosci z czata i wszystkie byly porazkami. Tego wlasciwego poznalam na normalnej realnej imprezie.

Gość niesmaczne

Gość A.....
Pytam bo ja poznałam kogos na czacie, pozniej spotkalismy sie realnie mimo iz wczesniej nic miedzy nami nie iskrzyło no i dopiero po spotkaniu realnym MIŁOSC zaiskrzyła i płonie do dzis czyli juz ponad 4 latka:) Wiec nie piszcie ze nie ma miłosci netowej Ja ptałam o to gdzie mozna poznac:) a nie czy to jest mozliwe.

ja poznalam go na czacie wp,ale miloscia nie moge tego nazwac. zauroczenie to bardziej odpowiednie slowo. raczej rzadko odwiedzam czaterie ale wtedy jakos mnie tknelo. druga rzecz to jak juz wchodze to nigdy pierwsza sie z nikim nie lacze a tym razem spodobal mi sie nick pewnego faceta. chcialam mu zadac kilka pytan wiec sie podlaczylam. i tak sie zaczelo...

Gość A.....
Nie nie jestem ja tez tego zawsze uzywam:) Moze po prostu napisz do niej maila skoro sobie o niej przypomniałes?:)

Gość jasne jasne jasne jasne
cztery latka kurwa, jak można tak zdrobniać miłośc internetowa to chujnia z patatajnią a nie żadna prawda oprzytomniej cztery latka... ja nie wiem, krzyżowałbym ludzi za używanie tego typu zdrobnień

Gość kasia snopa
ja jestem na nie na milosc interenetowa,spotkalam sie z 2 facetami i im chodzilo glownie o sex ,kiedy odparlam ze ja tak szybko nie chodze do lozka to juz zaden nie utrzymuje ze mna kontaktu

Gość A.....
No dobra niech C bedzie"4 lata"zadowolony?;) Z czego mam oprzytomniec realni s ie spotykamy realnie sie pokochalismy a poznalismy sie na czacie i okazao sie ze przechodzimy czesto obok tego samego miejsca wiec postanowlilismy sie kjiedy tam spotkać i tak sie poznalismy :) A Ty powyzej mnie co taki nerwowy jestes?:) Mowia ze lcoraz wiecej udzi ma nerwice ...po Tobie to widac ;) nawet tutaj na forum...

Gość A.....
hmmm nie zauwazylam zeby bylo tu smiesznie ;))))) co niektorzy nawet sie złoszcza :)

Trzeba umieć śmiać sie nawet czasem przez łzy ;)

Gość A.....
ha ha ha ha ;)))))

Gość ja poznałam swoją
miłość na tym forum i jestem szczęśliwa

Gość szczesliwa po 6 latach
zabawne, a ja moja najwieksza milosc z ktora jestem do teraz i mamy zamiar sie pobrac poznałam na czaterii, w pokoju erotycznym :/ kilka zdan tam zamienilismy, pozniej miesiac rozmow na gg i wreszcie sie spotkalismy. nie zaiskrzyło bardzo od razu, ale spotykalismy sie dalej i w koncu zaskoczyło. dla zainteresowanych sex dopiero po pol roku był. wczesniej sie umawialam wiele razy z kolesiami z gg, z randek, z kurnika nawet, ale same niewypały były. jednak trafilam w 10 i mowie - To jest mozliwe :) "A" - gratulacje :)

Gość ****e
a ja zaluje ze go poznalam na gg... tak bardzo zaluje...cierpienie jest okropne...