Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aszkala

Mam wszystko,nie mam orgazmu

Polecane posty

Jakoś mi smutno.Nie chcę się zadręczać,bo ludzie mają poważniejsze problemy,ale to takie ciężkie,kiedy mój mężczyzna ma orgazm,moja miłość,mój skarb najdroższy,rozpierdala mnie wtedy szczęście,ale zazdzroszcze mu tego uczucia spełnienia.Ja nie miałam nigdy orgazmu i nie wiem czy mieć będe. Ale kocham i jestem kochana.On jest moim przeznaczeniem, mężczyzna z moich snów.Mam wszystko,bo mam jego.Nie mam tylko orgazmu.

Gość i ja wiem co czujesz...
mam kochanego meza..a orgazmu brak...po pewnym czasie to meczy:(

Gość strąkmen
a ustami albo palcem starał sie Ciebie zadowolic? Moze wstydzisz sie powiedziec mu co i jak powinien robic?

Gość Nie mam pytań
a same umiecie sie zadowolić ? Czy tez nie ?

seks oralny...bosko....ale kochanie sie okey wszystko...milo ale orgazmu nie ma....buu...maz wie,w zyciu bym go nie oklamywala bo bym sie meczyla strasznie...mam nadzieje ze w koncu to nastapi...troche czsu potrzebujemy...na pewno jest jakis sposob!!!

Gość kakakak
Oczywiście zaraz się okaże, że nie ma orgazmu pochwowego, bo łechtaczkowy to tak, tylko że to nie to.... No i samej to też, oczywiście. Tak na ogól wyglądają t dramatyczne topiki.

Gość A.....
Ja nie rozumiem co to znaczy brak orgazmu Według mnie to czy mamy orgaz zalezy w duzej mierze od nas samych.... Musicie nauczyc sie swojego ciała i pomoc facetowi. Nauczyc go jak ma was pobudzac abyscie ten orgazm miały..... Ja mam zawsze nawet po kilka orgazmow :) Zycze wam powodzenia....

nie mam absolutnie żadnegp orgazmu.To nie jest tak , ze przez to czuje ze mam przegrane zycie czy coś w tym stylu.Mam to szcześćie ze otwarcie rozmawiamy o wszystkich problemach,nie pomijajac tych zwiazanych z seksem.Jest mi z nim dobrze w łóżku,ale chyba głównie dlatego ze jest to dla mnie jeden z pieknych momentow okazywania sobie milosci,i dla niego tez.Ale czasem jest ciezko.Bo seks w zwiazku jest bardzo wazny.

latwo powiedziec...ja wiem co mnie podnieca,ale orgazm pochwowy to mialam ze 3 razy w zyciu...czasem to juz sama o sobie nic nie wiem...

Gość A.....
A umiecie sprawic tak ze same siebie doprowadzicie do orgazmu?

wiadomo raz w seksie jest lepiej,czasem gorzej.On tez mnie zajebiscie podnieca,ale nie do tego stopnia by przezyc orgazm.Tez mamy nadzieje,ze za jakis czas bedziemy sie z tego problemu smiac.

Gość 11111111111111111
dajcie sobie czas na poznanie swoich ciał - bedzie ok;)

Gość Sweety Dreams
pochwowy 3 razy w zyciu??? ja juz nawet o takim nie marze :D

o to wlasnie chodzi,ze ja nawet sama nie potrafie.Czy ze mna jest cos nie tak??????????