Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fddffdfdf

Pytanie do studentow

Polecane posty

Gość fddffdfdf

czy mozna zrobic inzyniera na uczelni prywatnej a magistra na panstwowej?

Gość
chagiewu :/ teoretycznie tak, tzn tak jest w przypadku licencjatu. ale państwowe strasznie śrubują poziom i przyjmują mało osób spoza swojej uczelni :/

Gość szkolnictwo
mozna, ale nie jest to łatwe, tzn jak jestes zdolna to dasz rade, a jak skończyłas prywatna z trudem to bedzie ciezko:o nie ma sie co oszukiwac na państwowych poziom jest wyzszy

Gość fddffdfdf
jeszcze wgole nie zaczełam z ciekawosci po prostu pytam:)

Gość moooozna

Gość
bo ja chciałam iść na AGH na turystykę na SUM :/ najpierw była gadka o niebotycznych różnicach programowych, potem że spoza AGH przyjmują tylko 25% osób, a w końcu się dowiedziałam że trzeba mieć średnią z załego licencjatu (NIE z obrony) minimum 4,0.... więc podejrzewam, że gdzie indziej też tak jest :/

Gość fddffdfdf
to mnie pocieszyłas....:(

Gość
no wiesz... w przypadku innego kierunku zawsze może być inaczej :) no i skoro dopiero zaczynasz, to masz jeszcze szanse powalczyć o średnią :) bo ja niestety już nie mam szans, moja średnia za 3 lata wynosi około 3,8 - 3,9. przynajmniej tyle, że jeśli się obronię, to będę miała na SUMie na mojej uczelni stypendium naukowe za ostatni rok :P ale marzenia o powtórnych studiach w Krakowie prysły :(

Już za moich czasów studenckich istniała taka możliwość. Wtedy już było z Informatyki i Ekonometri (później szli na Ak. Ekon.), później z Geodezji i Kartografi (dalej szli na Ak. Roln.)