Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

adamisia

test ciążowy z krwi lub beta hcg Warszawa

Polecane posty

czesc, mamy pytanie: gdzie w Warszawie mozna zrobic test ciązowy z krwi czy beta hcg ,ktory by jednoznacznie okreslił czy jestem w ciązy i to w jak nakrótszym czasie, bez zbednego jeszcze w tym momencie rejestrowania sie do ginekologa (jestem dopiero 2-3 dni po spodziewanym terminie miesiączki, natomiast domowe testy ciąowe wychodzą mi negatynwe, no-ewentualnie na dzisiejszym zobaczylam ledwie widoczny cien kreski....i nadal nie jestm pewna...) dziękuje za odpowiedzi- czekam :):)

No dzis jest niedziela to pewnie wszystko pozamykane... Pozostaje Ci test z apteki...kolejny:) Moze wyjdzie tym razem...albo poczekać do jutra...albo za kilka dni znow zrobić test z apteki:) Ja pierwszy z apteki robiłam ten co się zbiera kropelkę i kapie i czeka...wyszedł mi negatywny...drugi zrobiłam strumieniowy, nasiusiałam tylko na test...podobno bardzoej dokładny jest:) Powodzenia

Bhcg w Warszawie można zrobić w godzinę w szpitalu czerniakowskim przy ul. Stępińskiej 19/25. Koszt badania to 24 zł (zdziwiłam się, bo wszędzie ok. 40 zł i trzeba czekać pare dni:)) Przy pobraniu krwi wystarczy powiedzieć, że wyniki chce się otrzymać jak najszybciej. Jest to Laboratorium ALAB tel. 22 318 63 77

Gość :/
niestety tam na stepinskiej juz 29 zł i dłużej się czeka :/

Gość 123654789
Witam . Mam problem . Okres powinnam dostać 5sierpnie, ale nie dostałam .. z czego z 7 na 8sierpnia kochałam się z chłopakiem bez zabezpieczenia ( trzy razy ) i do dzisiaj nie mam okresu .. robiłam dwa testy ciążowe, które wyszły negatywne .. a także test BETA HCG , w którym otrzymałam wynik <1,20. co oznacza podwyższony hormon HCG, ale prawdopodobnie wyklucza ciążę.. nie wiem coo robić.. miał ktoś takie doświadczenie już?. pozdrawiam.

Gość no i co z tegooooo
123456789 - nic nie robic i przyjac do wiadomosci, ze ciazy nie ma, hormon hCG mamy w organizmie zawsze w jakiejs tam ilosci, tak samo jak lh, e2 i inne... tylko w ciazy wzrasta ponad norme, stad wynik nigdy nie wyniesie pelne 0