Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jedna taka wsciekła na maxa

Jak rzucić faceta zeby go to bardzo zabolało?

Polecane posty

Chce żeby cierpiał, żeby nie mógł spać po nocach tak jak ja przez niego nie spie, niech go to bardzo zaboli! Bardzo!

Gość może z I piętra
?

pewnie zaboli go jak zobaczy Ciebie w jakimś męskim towarzystwie - najlepiej bardzo szczęśliwą

Gość sanantonio
przespij sie z kims np ze mna

Gość pulicytul
zerwij z nim a nastepnie umow sie z jego dobrym kumplem:P albo przy zerwaniu powiedz jaki jego dobry kukmpel jest dobry w lozku albo jak dobrze caluje...

Powiedz,ze znalazlas kogos z kim jest Ci lepiej w łozku i kogo kochasz, spotykacie sie od jakiegos czasu ale nie chcialas mu mówic,bo on jest taki wrazliwy...

Gość sanantonio
nie lepiej spotkaj sie ze mna zobaczysz jak bedziesz szczesliwa po tygodniu zapomnisz o swoim byłym ,bedziesz miec go w dupie

Gość porzuć go
mówiąc, że jest kiepski w łózku, orgazmy udawałaś i w ogole ma małego

ostatnia wypowiedz jest super:D tak własnie zrobie, prawdę mówiąc to nawet nie bede kłamała:D pozdrawiam was ciepło:*

nie chce mu zrobić fizycznej krzywdy... moze mnie podac za to do sądu, ja chce zeby zabolało go seducho, tak jak mnie boli moje...

Gość mnkl
a po co chcesz go krzywdzić?? Jeszcze sie to odwróci przeciwko tobie:( ps. chyba jesteś strasznie niedojrzała... poważny człowiek nawet nad czymś takim by sie nie zastanawiał... jak nie masz na tyle oleju w głowie to lepiej zajmij sie tym co kazda gimnazjalistka powinna robić- czyli nauką!

mam 28 lat, jestem po studiach pare lat, wiec mnie do gimnazjum nie wysyłaj z łaski swojej mega dojrzała panno! Chce sie odegrac za krzywdy jakie mi wyrządził, to moja sprawa a tobie nic do tego!

Gość w ciszy...
to mu powiedz, ze byl dla ciebie tylko kolejnym doswiadczeniem seksualnym, ale sie nie spisal do konca ;) chociaz ja nie preferuje odgrywania sie na facetach, bo nie widze sensu

Gość mnkl
masz 28 lat a psychike 15-latki... jak byś była dojrzała załatwiła byś to jak dorosły człowiek a nie jak dzieciak w piaskownicy- on mi zespsół babke z piasku to ja go kopne w kolano...

Gość No kurwaaaaaaaaaaaaaa
powiedz , ze zakochalas sie w dziewczynie :P

Gość tak o...
rzuc go i powiedz że powodem jest to ze jest baznadziejny w lożku i musisz udawac orgazmy żeby mu nie bylo przykro

Gość xyzabc
co Ty,,skorpionem mściwym jestes? :)

Gość najlepszy sposób...
to upokorzyc go na całego... Idź z nim do łóżka, doprowadź go do stanu wrzenia a jak już on prawie będzie dochodzić to wyjdź z łóżka i powiedz ,że TAK WŁĄSCIWIE TO TOBIE SIE NIE CHCE a on niech wypieprza... Gwarantuję,że nie stanie mu przez dłuuuuuugi czas...heheh

Najokrutniejszą zemstą jest... brak zemsty. Bądź cudowna do końca. Powiedz, że potrzebujesz przerwy na pewne przemyślenia i .... niech ta przerwa trwa w nieskończoność. Przez jakiś czas będzie niepewny i pełen nadziei, będzie tęsknił i martwił się. I to będzie Twoja zemsta.

Gość hyyymmmmmmnnnn
:):)

Gość kwiatuszek86
a co on Ci zrobi?

ja rowniez nie jestem 15latka, a jedyne o czym marze, to o zemscie na NIM. obawiam sie jednak, ze nie bede miala takiej mozliwosci. mysle, ze najbardziej zabolaloby mojego bylego faceto to, ze jestem z kims nowym. niestety jak na razie nikogo fajnego jeszcze nie znalazlam. gdzies wszycy sie pochowali... ;-(

Ja powiedziałabym, że nie zaspokajał mnie w łóżku i znalazłam kogoś lepszego - na pewno zaboli, głównie męska duma :P